update Sales Strategie
Uncrawl
Voortgang:

Assessments
0%
Ondernemende Prestaties
0%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo UC-ers, dank voor jullie logo en de uitleg erbij. Jullie hebben gekozen voor de klassieke letters met ‘facet’. O die mooier is dan de eerstgekozen rondere letter is aan jullie. Ik vond in de rondere letter de ‘U’ die (bijna) in de ‘C’ paste toepasselijker voor het instoppen van het overhemd in de onderbroek. Blijft het grijs als kader zo?
  Alex

  • Avatar
   Karsbergen Diede van

   Hoi Alex, bedankt voor je feedback! We gaan zeker kijken of daar nog iets mee kan worden gedaan. Tevens is het een goede vraag of het grijze blijft. Ik heb het meteen aangepast naar de kleur die wij beter vinden passen.

 2. Avatar
  Gregory

  Hi Guys,
  Klopt het dat ik hier niet jullie pop terugvind?

 3. Avatar
  Atta Sousan

  Hey guys,

  Heldere pitch. Ik moest wel een beetje lachen om Diede die zn armen in de lucht deed. Had wel iets meer daarvan willen zien though. Maar het verhaal is helder!

 4. Avatar
  Elling Wouter

  Hoi,

  Mooie en duidelijk pitch, manier van spreken en de kleding sluit aan bij jullie doelgroep/bedrijf.

 5. Avatar
  Doorn Maarten van

  Hi,

  Mooie en zakelijke pitch, past goed bij de doelgroep die jullie willen benaderen!

 6. Avatar
  Meijer Anouk

  Goeie pitch! Erg duidelijk!
  Je verteld goed over wat jullie aan het doen zijn en ook goed om te horen dat er al veel interesse in is! Pitch is ook passend bij de doelgroep!

  Groetjes
  Team Mobo

 7. Avatar
  Bram Reitsma

  Lekker mannen! Goede pitch Diede, fijne en duidelijke stem, rustig gebracht. Sterk!

  Probeer of je ‘m in de toekomst wellicht 15 seconden korter kan maken.

 8. Avatar
  Ven Cas van der

  Toffe pitch! Mooie setting en lekker zakelijk. Leuk ook even die handen in de lucht. Iets meer intonatie had mij leuk geleken! Verder mooi en sterk verhaal.

 9. Avatar
  rutgerschuurman

  Beste Uncrawl,
  Strakke pitch. Mooi om te zien dat jullie de feedback van de pitch training goed hebben gebruikt. Bij je call-to-action mag je nog wat specifieker zijn. Hoe wil je het netwerk van de jury gaan gebruiken? Met welk doel? Maak verder je potentiële partner(s) als het kan en mag tastbaarder. Wie zijn het? Hoe gaat de samenwerking eruit zien? Jullie zijn op de goede weg!
  Mvg, Rutger Schuurman

 10. Avatar
  Leon Schilder

  Helder en duidelijke pitch. Goed alle aspecten benoemd die in een pitch voor moeten komen. Leuk dat jullie lieten zien dat jullie product ook echt werkt door je handen in de lucht te doen. Daarnaast had ik wel graag het product/prototype willen zien. Voor de rest een erg sterke pitch!

 11. Avatar
  Rooij Casper de

  Hi mannen,

  Toffe en duidelijke pitch en leuk dat Diede het product laat zien!

  Groet nnofy

 12. Avatar
  Heumen Enzo van

  Goed filmpje boys! Jullie lichten de prijs en functie goed toe! Het momentje met de armen in de lucht had iets energieker gemogen, dan blijft het filmpje nog beter hangen!

 13. Avatar
  mknoppel

  Ondernemers,
  Ik heb naar de finance tegel gekeken. Kostprijs en uurtarief CHECK.
  Begrotingen zien er netjes uit. Ik vraag me alleen af hoe je de gepresenteerde stijgende lijn kunt ‘garanderen’ (dat mis ik in de commentaren). Ik zie in het liquiditeitsoverzicht geen uitbetaling / privé-onttrekking. Betalen jullie jezelf een jaar lang niks uit? Verder goed gedaan. 26 punten toegekend. Gr, Michel

 14. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi Diede en Lennard, dank voor jullie kleurrijke OP3 Netwerkverslag. Heel mooi. Sommige van de netwerkdoelstellingen waren salesgerelateerd. Dat was niet de bedoeling. Heel mooi ook de screenshots van de netwerkbijeenkomsten erbij. Alleen de resultaten daarvan zag ik niet zo snel. Ik geef er een dikke 8 voor. Gefeliciteerd. Alex

 15. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Ondernemers, Dank voor jullie zeer nette juridische tegel.

  Als jullie doorgaan met de onderneming, laat het me weten dan zorgen we dat het contractmanagement op orde is. Mvrgr Dorrit

Leave a Reply