update Sales Strategie
Optijd
Voortgang:

Assessments
40%
Ondernemende Prestaties
0%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi Mhumad, wat een ontzettend leuk logo! Een heel verhaal zit er in. Mooi die kleuren ook. Blauw is overigens niet de kleur van reizen, dat is geel, maar het geeft wel vertrouwen aan. En daar staat lichtblauw ook voor. Leuk gevonden ook zijn de twee wielen als punten op de i en j. Ik persoonlijk had dat autootje nog iets groter aangezet.
  Dank voor je uitleg ook!
  Alex

 2. Avatar
  Rich Tiggeler

  Goedemorgen Mhumad, Vandaag om 08.30 uur miste ik je tijdens het marketingconsult, helaas kan ik ook geen feedback geven adhv jouw lege marketing en sales tegel. Ik hoop dat alles verder gewoon goed gaat met je en jouw gezondheid. Rich

 3. Avatar
  Doorn Maarten van

  Hi,

  Goed van je dat je (tijdelijk) van bedrijfsidee bent veranderd in deze tijd. Ik vind het een mooi initiatief!

  Gr, team Reggy

 4. Avatar
  Gomes Jeremy

  Inhoudelijk goede pitch en blij dat jij zo’n initiatief neemt! Als verbeterpunt zou ik de volgende keer alleen een betere camera gebruiken en betere verlichting gebruiken.

 5. Avatar
  Peer van Jari

  Goede pitch en goed dat je verteld over je koerswijziging! Voor de volgende keer zou ik het scherm van dichterbij filmen, want deze was nu niet heel duidelijk.

 6. Avatar
  mariettefehmers

  Hi Mhumad,

  Tops: Je doet het uit je hoofd. πŸ™‚ Er zitten goede hulpvragen in. Lengte is goed. Inhoudelijk goed.

  Tips:
  Je bent slecht zichtbaar. Tegen de zon in.
  Ook praat je een beetje ‘binnensmonds’ dus let op je articulatie.

  Werk aan de tips voor woensdag en dan komt het goed πŸ™‚ Tot dan!

  groeten Mariette

 7. Avatar
  Jan Scholte

  Creating Campaigns that Count
  Beste mensen
  Jullie hebben niet de verplichte inspiratie opdracht ingeleverd op je tegel dus sta je tijdens de eerste les al met 8-0 achter. Je hebt nog niet eens een tegel aangemaakt. 
Dat is niet productief.
  Zonder een ingeleverde inspiratie opdracht kun je de workshops niet volgen. Je kunt immers niet vooruitkomen zonder te starten.
  Benader mij maar met een concreet plan en inspiratie als je wel mee wilt doen, en hoe je dat dan aan gaat pakken. Ik hoef geen excuses, alleen plannen.
  Groet
  Jan Scholte

 8. Avatar
  mknoppel

  Ondernemers!
  De finance tegel is bekeken. Uurtarief CHECK. Ik had graag de kostprijs per pakket gezien. De begrotingen hadden net wat meer onderbouwd kunnen worden. 18 punten toegekend. Gr,

 9. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo Mhumad, dank voor je OP3 Netwerkverslag. Een heel klein verslag met veel ontbrekende onderdelen. Klein overzicht van huidig netwerk. Geen beschreven wenselijke uitbreiding van netwerk. Geen behaalde resultaten. Geen overzicht van bijgewoonde netwerkbijeenkomsten. Onvoldoende 4. Stuur me een appie als het bijgewerkt hebt. Alex

 10. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag! Dank voor je nette juridische tegel.

  Mvrgr Dorrit

Leave a Reply