update Sales Strategie
team2937 | Kidsbox
Voortgang:

Assessments
30%
Ondernemende Prestaties
12%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

mobo box

Alles-in-één DIY bouwpakketten voor kinderen

Feedback

 1. Avatar
  Karsbergen Diede van

  Hoi,

  Jullie hebben een leuke sfeer gecreëerd in jullie pitch door in. een speeltuin te lopen en buiten te zijn. Dat is ook wat jullie willen bereiken volgens mij. Dat kinderen weer naar buiten gaan en kunnen ontdekken. Goed gedaan!

 2. Avatar
  Roos Somer

  Team Mobo, de Elevator pitch ziet er heel goed uit. Helder, goed opgebouwd verhaal.

 3. Avatar
  Mustafa Mhumad

  Nice idee. Helder verhaal maar je hebt hem beëindigd met een sales vraag maar geen hulp vraag.

 4. Avatar
  Gomes Jeremy

  Jullie hebben een mooie pitch gemaakt. Wat ons opvalt is dat de presentator loopt in een omgeving dat voor kinderen is gemaakt, waardoor je gelijk in een kindersfeer komt en dat lijkt mij ook de bedoeling! Enige verbeterpunt is dat jullie de Mobobox konden visualiseren in het filmpje om het nog beter naar voren te laten komen.

 5. Avatar
  Ven Cas van der

  Elevator pitch is helder, vlot en mooi verwoord! Ook leuk in een speeltuin te staan. Sterke pitch!

 6. Avatar
  Boon Rogier

  Hele sterke pitch, goede en bijpassende omgeving! Boodschap komt duidelijk naar voren, ik vraag me alleen af hoe de box er nou echt uit ziet en wat de kosten zijn.
  Pakkend einde waarbij de kijkers aandacht goed getrokken wordt!

 7. Avatar
  Andel van Simone

  Mooie pitch en een leuk sfeerbeeld. Heldere boodschap en goed verwoord!

 8. Avatar
  Yoep van Werkhoven

  Goede pitch met goede, ondersteunende beelden. Het leiden mij erg af dat je tijdens de tweede scene maar half in de camera keek waardoor het verhaal minder bleef hangen. Ook mis ik een hulp vraag. Voor de rest een sterk verhaal!

 9. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Mijn verwachtingen waren hoog. Alles ziet er altijd zo enorm verzorgd uit bij jullie! Met jullie video bewijzen jullie dat wederom.
  Maar ik moet toch wel een paar kanttekeningen plaatsen. De Elevator Pitch heeft spelregels. Die volgen jullie niet. Dit is een verkoopvideo geworden. Wat ontbreekt er aan?
  o.a. Persoonlijke achtergrond / verdienmodel / investering / productieproces / vraag aan de jury. Om er maar een paar te noemen. Jullie zijn absoluut kanshebbers voor een hoge plek, misschien wel een finaleplek, maar dan moet het wel een échte Elevator Pitch worden.
  Op kwalitatieve verzorging is niets aan te merken. Die is weer top!
  Groet Alex

 10. Avatar
  mknoppel

  Ondernemers,
  Ik heb de finance tegel bekeken. Kostprijs CHECK. Wellicht had dit iets korter en bondiger gepresenteerd — door al die tabellen is het soms lastig om direct de kernboodschap te zien. Bij de EX valt het me op dat er niet iedere maand variabele kosten worden geboekt, terwijl er wel omzet is. Bij omzet hoor je nl altijd de inkoopkosten te boeken. Op de LIQ lijkt dit wel te kloppen; daar noteer je de geldstromen wanneer ze zich uiteindelijk voordoen. Neem overigens geen regels op die je niet gebruikt. 21 punten toegekend. Gr, Michel

 11. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi Mobo’s, dank voor jullie kleurrijke OP3 Netwerkverslag. Ik ben bang dat er een verkeerd document is geüpload. 4x de zelfde delen zitten er in. En er ontbreken onderdelen uit. Bijvoorbeeld het overzicht van het huidig netwerk en screenshots van bijgewoonde netwerkbijeenkomsten (Zoom?). Allemaal goed verzorgd, maar vooral incompleet. Appen jullie me even als het goede document er in staat? Zo kan ik m moeilijk beoordelen. Alex

 12. Avatar
  tanjahulst

  Goede richting en vorderingen, interessant om studenten techniek van de HvA te betrekken bij jullie project? Hieronder een link van een collega die veel doet met werving en activiteiten op scholen om techniek te stimuleren, s.van.der.steen@hva.nl. Groeten Tanja

 13. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Ondernemers, Graag zie ik de Legal Scan terug op de site.

  mvrgr Dorrit

 14. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag, Ik kan jullie webshop niet openen. Kunnen jullie mij de juiste link sturen? Dank.

  Mvrgr Dorrit

 15. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag jullie site is voldoende.
  Mvrgr Dorrit

Leave a Reply