team2934
Voortgang:

Assessments
40%
Ondernemende Prestaties
0%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Wiwiri

Hét platform voor thuiskappers en klanten

Wiwiri is een app opgericht door drie ondernemers. Het idee voor het oprichten van de app is uit noodzaak geboren. Vooral zwarte vrouwen maken gebruik van een thuiskappers voor het laten ?doen?? van hun haar. Het is vooral voor deze vrouwen en hun (thuis)kappers ingewikkeld om elkaar te vinden.

Deze app heeft twee doelen. Het doel eerste doel van deze app is zodat klanten makkelijker aan een (thuis) kapper kunnen komen. Als tweede doel hebben wij dat de (thuis)kapper makkelijk zijn klantenkring kan verbreden.

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo allemaal, ja ik vind het wel wat, jullie logo. Die scharen die de letter W vormen. Mooi bedacht. Ik heb er niet echt wat op aan te merken. Ik word er wel happy van!
  Alex

 2. Avatar
  Mustafa Mhumad

  Mooie pitch. Maar ik mis de hulpvraag.

 3. Avatar
  Gomes Jeremy

  Spontane pitch, maar dit is meer een pitch om je app te verkopen. Ik mis dus ook de hulpvraag

 4. Avatar
  Andel van Simone

  Mis inderdaad de hulpvraag. Maar verder mooi verwoord en goed ingespeeld op de huidige coronacrisis!

 5. Avatar
  rutgerschuurman

  Hoi Wiwiri,
  Aanstekelijk verteld en goed dat je inspeelt op de huidige situatie! Zorg ervoor dat het niet te veel een sales pitch wordt en te weinig een elevator pitch. Zoals hierboven ook vermeld, er mist een hulpvraag. Wat heeft jullie startup in deze fase nodig om verder te komen? Ik zou ook wel benieuwd zijn naar een kwaliteitskeurmerk; hoe zorgen jullie ervoor dat je topkappers gaat aantrekken? Zij zijn immers ambassadeurs voor jullie dienst. Misschien goed om voor woensdag nog een keer de training te bekijken. Succes!
  Mvg, Rutger Schuurman

 6. Avatar
  Benić Leon

  Leuk gefilmd! Alleen ik mis een hulpvraag

 7. Avatar
  Dari Sabrina

  Super leuk om naar te kijken!
  Tip: Call to action (vraag aan de jury).

  Groet,
  Team PASIO
  HvA x Patta

 8. Avatar
  Zondag Daan

  Wiwiri,

  Prettig filmpje om naar te lusiteren, zou graag wel wat meer van het team willen zien/horen en de bijhorende expertises.

 9. Avatar
  mknoppel

  Ondernemers!
  Ik heb de finance tegel bekeken. De kostprijs is voor mij niet helemaal te volgen: ik zie getallen ingevuld, maar ik weet niet hoe je tot die getallen bent gekomen. Dus ik kan hier dan niet zoveel punten voor geven. Wat de begrotingen betreft zien deze er op het eerste gezicht goed uit.
  1) Ik vind het wel heel hard gaan met de omzet ontwikkeling: bij de commentaren geef je aan hoeveel thuiskappers naar verwachten de app gedownload zullen hebben. Ook lijk je er vanuit te gaan dat eenmaal abonnee, een thuiskapper deze niet meer stop zet. Ik begrijp dat dit eigenlijk best ingewikkeld is hoor, maar heb je ook nagedacht over de verzadiging van de markt? Bijv op een gegeven moment is een stad verzadigd qua aantal thuiskappers en klanten op het platform; meer kappers op de app kan leiden tot minder omzet per kapper. Maar het kan ook zijn dat je verwacht in verschillende steden kappers aangesloten te krijgen. Zolang dat het geval is, kan een stijgende omzet gerechtvaardigd worden — maar ik lees dit soort overwegingen niet.
  2) De BTW is niet goed behandeld op de LIQ begroting. Je hebt deze behandeld als belasting die je betaalt over je winst, maar dat is niet hetzelfde als BTW. Daar had een verschil tussen de EXPL en de LIQ zichtbaar moeten worden.
  3) Investeringen horen niet op de expl begroting (zijn geen kosten) alleen LIQ.
  14 punten toegekend. Gr, Michel

 10. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi Wiwiri’s, dank voor jullie OP3 Netwerkverslag. Goed vorm gegeven, maar niets traceerbaar. Geen namen, geen dwarsverbanden, geen overzicht van huidig netwerk. Daarnaast ook geen inzicht in de gedane netwerkbijeenkomsten die jullie bijgewoond hebben (zoom-meeting?). Niets van dat al. Ook geen al dan niet succesvolle resultaten. Ja, mooi vorm gegeven, maar zonder echte content. Ik kan hier geen voldoende voor geven . Als jullie een specifieker verslag hebben app me dat dan even. Alex

 11. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Ondernemers, Ik zie gene Legal Scan terug op jullie juridische tegels. Zorg dat deze zichtbaar is voor mij, dan kan ik deze ook beoordelen.
  Dank.
  Mvrgr Dorrit

 12. Avatar
  nvancaulil

  Aardig verslag van OP2. Heldere doelstellingen vooraf geformuleerd en goed op gereflecteerd. Denk dat je als je een app hebt, je ook online nog heel veel kunt bereiken. Offlinemeer uiten, past mijns inziens niet bij jullie "online" waardepropositie. Ik beoordeel deze OP met een 7,5.
  Gr, Nicolette

 13. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Ondernemers. Maak alle onderdelen op voor de website af, denk aan alle vereisten voor klanten.
  En laatst zien welke juridische relatie jullie tot elkaar staan.

  Mvrgr Dorrit

 14. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Maak alle onderdelen op voor de website af, denk aan alle vereisten voor klanten.
  En laatst zien welke juridische relatie jullie tot elkaar staan.

  Mvrgr Dorrit

 15. Avatar
  lenieverwijs

  dames,
  Helaas is er van jullie kant weinig animo voor het voeren van een administratie en na diverse pogingen van mijn kant ben ik het nu zat. Ook de telefonische communicatie met een van jullie is niet bepaald vriendelijk te noemen.
  Ik ga hier verder geen tijd meer in steken als jullie nog hulp willen zul je nu zelf actie moeten ondernemen. Denk eraan geen BTW aangifte levert je een boete van de fiscus op. Van mij krijgen jullie voor de onderdelen administratie en BTW een onvoldoende.

 16. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag, De juridische tegel is niet voldoende. Laat de onderdelen van de website zien en de juridische relatie tussen de ondernemers onderling.
  mvrgr Dorrit

Leave a Reply