update Sales Strategie
team2933
Voortgang:

Assessments
30%
Ondernemende Prestaties
13%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Nano Shield

Het verkeer is misschien wel één van de meest belangrijkste aspecten uit ons leven. We hebben er meerdere keren op een dag mee te maken en daarom is het van belang dat het verkeer onder welke omstandigheid dan ook veilig is. Nano Shield wil bijdragen aan een veiliger verkeer, door het aanbieden van een waterafstotende beschermlaag die bijvoorbeeld kan worden geplakt op windschermen van scooters en zijspiegels van auto’s. Dankzij deze beschermlaag kunnen scooter- en autobestuurders profiteren van beter zicht tijdens het rijden in de regen. Hierdoor kan iedereen een stuk veiliger en comfortabeler deelnemen aan het verkeer. Ofwel: Drive Safe, Drive Nano

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi mannen, Ik vind het wel wat, jullie logo. Het schild en in het midden dat oog dat helder door het scherm kan kijken. Dat is zoals ik er in eerste instantie naar kijk. Nu klik ik even door naar jullie tegel:
  Oké, dat oog had ik dus wel goed. Het puntje op de ‘i’ van sight vind ik meer een signaal zoals bij blue tooth.
  Lekker het shield houden, denk ik.
  Groet, Alex

 2. Avatar
  Meijer Anouk

  Super goeie pitch! Heel gaaf gedaan! Jullie laten goed zien hoe het product werkt! Duidelijk waar jullie naar zoeken en wat jullie willen doen!

  Groetjes
  Team Mobo

 3. Avatar
  Doorn Maarten van

  Hi,

  Mooie locatie om de pitch op te nemen en ook leuk om te zien hoe de ‘shield’ werkt! Ook een leuke afsluiting ;)!

  Gr,
  Team Reggy

 4. Avatar
  Prins Sylvan

  Mannen,

  Sterke pitch en een duidelijke vraag aan het publiek. Ik zou als feedback meegeven: licht de expertise (waar je het over hebt) binnen je team iets meer uit zodat het publiek een duidelijker beeld heeft. Verder lekker afgerond met een goede slogan.

  Succes met jullie onderneming

 5. Avatar
  Yoep van Werkhoven

  Een leuke manier van pitchen. Je ziet gelijk hoe het werkt waardoor het veel duidelijker wordt. Misschien goed om de volgende keer te kijken naar de manier van pitchen, het begin kwam namelijk erg statisch over. Daarnaast hebben jullie een krachtig einde!

 6. Avatar
  mariettefehmers

  Mijn complimenten, dit is een echt leuke en goede pitch! Uit jullie hoofd, nagedacht over de manier van filmen, duidelijke hulpvraag, sterk einde: TOP. Dit blijft hangen.

  Als tip is het enige dat ik kan zeggen; denk na over hoe je woensdag deze pitch live gaat uitvoeren. Op dezelfde manier wordt natuurlijk lastig? Ik weet zeker dat jullie er wel weer iets moois van maken.

  Ik zie jullie graag woensdag, voor de live versie!
  groet Mariette

 7. Avatar
  Zondag Daan

  Heren!

  Top filmpje mooi geschoten en duidelijk wat het product is! Zou alleen wel graag willen weten welke expertises er binnen het bedrijf zijn.

 8. Avatar
  Jan Scholte

  Creating Campaigns that Count
  Dank voor jullie inspiratie
  Mooi product en aardige eerste idee.
  Die dyson is wreed mooi gemaakt, kwa eigen idee neig ik meer naar veiligheid als verbeeldend thema, het eerste idee is wat uitleggereig, als een gebruiks aanwijzing, niet als branding
  Ben benieuwd naar de volgende iteratie, van een goed idee naar een beter idee.
  Gaan we aan werken, zie jullie graag iets voor half tien in de studio voor de eerste masterclass Creatieve Strategie
  Tot dan
  Hartelijke groet
  Jan Scholte

 9. Avatar
  mknoppel

  Gents,
  Ik heb de tegel nagekeken en die ziet er goed uit. Kostprijs CHECK. Enige opmerking is dat de totaaltelling van de kostprijs per product niet direct zichtbaar is. Verder in orde. Begrotingen: die zien er op het eerste gezicht ook goed uit. Ik mis alleen de commentaren; waarom verwachten jullie zo een stijgende lijn in de omzet; hoe realistisch is het. Het valt me ook op dat de omzet op de LIQ en EX hetzelfde is; er is geen rekening gehouden met BTW. Verder alles ok. 24 punten toegekend. Gr, Michel

 10. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi NanoShields. Dank voor jullie OP3 Netwerkverslag. Zeer, zeer uitgebreid, maar ook heel compleet. Complimenten! Goed verzorgd ziet het er uit ook! Af en toe uitkijken om er niet te veel sales-gerelateerde zaken in te zetten (scooterzaken zijn immers aankopende klanten en dat is sales). Maar niettemin uitstekend gedaan. Ik ga voor jullie een cijfer 8 invullen. Alex

 11. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi mannen, wat is jullie website toch lastig te vinden. Bij zoekwoord nanoshield kom ik op een glasprotector uit. Wat is jullie url?

 12. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag ondernemers, Dank voor de juridische tegel, zorg dat de Legal Scan duidelijk in de opmaak terug komt. Pas dit nog even aan. Bericht mij als het klaar is: dorrittheunissen@icloud.com

  Dank alvast.
  Mvrgr Dorrit

 13. Avatar
  nvancaulil

  Wat een goed en uitgebreid verslag van OP2! En wat een resultaat hebben jullie bereikt met jullie salescampagnes! Echt top! Ik beoordeel OP2 dan ook met een 9,5.
  gr. Nicolette

 14. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Nb maak nog wel een financieringsovereenkomst op!

  Mvrgr Dorrit

Leave a Reply