update Sales Strategie
team2928
Voortgang:

Assessments
40%
Ondernemende Prestaties
12%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi mannen, dank voor jullie uitleg bij het logo. Wat het logo interessant maakt is het modelletje aan de rechterkant. Kan niet goed zien wat het is, maar ik neem aan dat het een regenjas is. Hebben jullie al andere kleurencombinaties geprobeerd? Donderblauw ipv zwart? Het regencapeje rood ipv wit?
  Alex

 2. Avatar
  Singh Jessica

  Hoi, Feedback op jullie pitch van team PASIO. Creatief verhaal en goed ingespeeld op het coronavirus. Ook komen jullie kernbegrippen duidelijk naar voren. Ik vind alleen de voice-over iets te monotoon & ik mis een vraag aan de jury. Groetjes, Jessica (PASIO)

 3. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi Willem, Tarik en Davy wat een (bijna) complete Elevator Pitch video is dit. Heel veel actuele informatie en info over achtergrond. Heel compleet product nu ook (met mondkapjes).
  Tips voor woensdag: Ik zei ‘bijna’. Een paar kleine puntjes. De vraag aan de kijker/jury moet er zeker in. Een richtprijs voor de doelgroep. Of anders meer info over de productie (wie?wat?waar?€?). Verder: Heel rustig en betrouwbaar gepresenteerd; houwen zo!
  Groet, Alex

 4. Avatar
  mknoppel

  Hey Gents,
  Ik heb jullie finance tegel bekeken. Kostprijs check. EX: ziet er overzichtelijk uit; de omzet mooi gesplitst. Ik mis echter een belangrijk onderdeel: de totaaltelling waaruit blijkt of er een winst of verlies is! Daarnaast gaan jullie vrije hoge omzetten behalen (obv mijn eigen verwachting); een vervoudiging binnen een jaar; ik had graag nog wat commentaren gezien hoe je dat soort verwachtingen qua bedragen rechtvaardigt. Helaas zijn er geen commentaren. LIQ: ziet er ook overzichtelijk uit, incl totaaltellingen. Echter lijkt de omzet hier niet te corresponderen met de verwachtingen op de EX. Dat is het zo’n beetje. 20 punten toegekend. Gr,

 5. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi friends, ik mis een netwerktegel. Kunnen jullie die aanmaken? Dan kan ik een beoordeling geven! Alex

 6. Avatar
  tanjahulst

  Beste ondernemers, Ik zie niets staan bij OP1, graag mij mailen als de opdracht af is en jullie teamnummer vermelden. t.k.hulst@hva.nl. Groeten, Tanja

 7. Avatar
  nvancaulil

  Dank voor jullie verslag van OP2. Mooi resultaat in korte tijd behaald! Komt vast en zeker door de zeer mooie en profi foto’s! In de reflectie hebben jullie het vooral over het beter plannen. Maar wat had je anders kunnen doen in de sales, kijkend naar de salesfunnel? Ik beoordeel deze OP met een 7,5.
  Gr. Nicolette

 8. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag ondernemers, Zouden jullie svp ene juridische tegel met Legal Scan willen maken?

  Mvrgr Dorrit

  • Avatar
   Meijer Willem

   Dag Dorrit! We hebben de tegel geüpdatet.

   Groetjes,
   Willem

 9. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo Dave, dank voor het Netwerkverslag. De opdracht is niet helemaal ingevuld. Er ontbreken nog wel een paar onderdelen,tsja (o.a. netwerk-bijeenkomsten en netwerkstrategie.) Ik zie toch verbetering, al loop ik niet over van enthousiasme. Ik voer een 6 door. Alex

 10. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Gaan jullie door met jullie onderneming?
  Dan dient er nog wel e.e.a. vastgelegd te worden. Nu hebben jullie basis afspraken gemaakt. Kijk nog eens naar je aantekeningen van de colleges.
  Kijk eens goed naar de algemene voorwaarden van partners, dit zie ik nu niet terug in de Legal Scan.
  Ofwel maak deze Legal Scan vollediger.

  mvrgr Dorrit

Leave a Reply