update Sales Strategie
EDS - Air Technology
Voortgang:

Assessments
30%
Ondernemende Prestaties
25%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi Thijs, we hebben al wat heen en weer geschreven over jouw logo en huisstijl Je hebt begrepen dat ik er niet kapot van ben. Zo complex, zoveel verschillende stijlen door elkaar heen en zoveel onbalans in het ontwerp. Maar oké, jij vindt ‘m mooi.
  Alex

  • Vries Thijs de
   Vries Thijs de

   He Alex,
   Bedankt voor jou feedback, naar aanleiding van de mails ga ik het logo en de huisstijl nog updaten. Ik hou je op de hoogte als ik de aanpassingen heb doorgevoerd.

 2. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Thijs, wat een geweldige Elevator Pitch. Oké, iets over de minuut heen in tijd, maar het zit gewoon heel sterk in elkaar. Misschien als tips: leg heel kort iets uit over verdienmodel (abonnement? opschaling?), Investering waarin? In ontwikkeling van dashboard?
  Maar verder uitstekend!!!!! Alex

 3. Avatar
  Zondag Daan

  EDS,

  Duidelijk filmpje over waar het bedrijf voor staat en wat het doet, daarnaast lijkt het me wel fijn om te weten wat er met de investering gedaan wordt en wat het verdienmodel is.

 4. Avatar
  Jan Scholte

  ik zie nix van inspiratie van op5, das moeilijk beginnen en moeilijk feedback geven, tsja…

 5. Avatar
  mknoppel

  Hi,
  Ik heb de finance tegel bekeken. Kostprijs check. Het eerst dat me bij de begrotingen opvalt is dat er geen commentaren zijn. De afzet van 1 per maand (voor een groot deel vd maanden) komt voor mij dan over als natte vingerwerk (zonder dat dit per se zo hoeft te zijn). Maar die commentaren zijn gewoon belangrijk; hoe aannemelijk is die ene transactie per maand? Verder zien de overzichten er correct uit. Ik vraag me alleen af of je ook niet iets van marketing/verkoopkosten had moeten begroten? 24 punten toegekend. Gr.

 6. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi Thijs, wow wat een uitstekend Netwerk OP3-verslag. Prima uitgewerkt en helder opgesteld. Laat ik er niet veel woorden aan vuil maken: Ik geef er een 9 voor. Complimenten! Alex

 7. Avatar
  tanjahulst

  Beste ondernemers, Ik zie een deel van de opdracht staan bij OP1, de beargumenteerde keuze voor een BMC ontbreekt en ook een helder toekomstvisie. Kijk even naar de opdracht OP1 en werk met kopjes dan kan ik het beter lezen/begrijpen.
  Graag mij mailen als de opdracht af is en jullie teamnummer vermelden. t.k.hulst@hva.nl. Groeten, Tanja

 8. Avatar
  nvancaulil

  Aardig vormgegeven verslag van OP2, de salescampagne. Je geeft aan dat LinkedIn geen goed kanaal zou zijn, toch heb je daar wel respons op gekregen. Inzet van een dergelijk kanaal is nu eenmaal anders dan telefonische benadering. Verder zou ik de doelstelling smart formuleren dan kun je ze beter evalueren. De reflectie is nog wat weinig zeggend. Ik beoordeel deze OP met een 6,5.
  Gr. Nicolette

 9. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Ik wil graag jullie contracten zien idd.

  Voor nu kan ik geen voldoende geven.

  Mvrgr Dorrit

 10. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Thanks voor de mail.

  mvrgr Dorrit

Leave a Reply