update Sales Strategie
GoPablo
Voortgang:

Assessments
0%
Ondernemende Prestaties
13%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Wij van GoPablo zijn fanatieke sporters die ook supplementen gebruiken, voornamelijk pre-workouts en eiwit shakes. Op een dag na een goede workout ploften we neer op de bank vanwege de dip van de pre-workout. We dachten dit moet anders, het moet beter. We zijn toen onderzoek gaan doen naar hoe pre-workouts nou exact werken en kwamen erachter dat er niks magisch achter zit. Het is simpelweg een mix van ingrediënten die elkaar versterken of tegenwerken.

In het lab hebben wij 9 versies van ons eigen pre-workout gemaakt en vele malen de formules getest. De 9e versie was precies wat wij wilden voelen voor, tijdens en na het trainen. Door middel van bepaalde stoffen in juiste verhoudingen te mengen, of te wel een goede formule te creëren, zou je in theorie je lichaam kunnen begeleiden in het geleidelijk verbruik van de energievoorraad. Dit is exact wat wij hebben gedaan. Om het nog unieker te maken hebben wij cocabladeren extract toegevoegd onder het thema van Pablo Escobar, de beruchte drugsbaron.

Het verhaal van onze pre-workout wat deels waargebeurd is;  Pablo was op de vlucht voor de autoriteiten en liep dagenlang door de bossen tot hij bij een ranch aankwam. Pablo was heel ziek geworden. De boer gaf hem een speciaal ingrediënt, waardoor Pablo sterker en beter werd. Het geheime ingrediënt is Coca bladeren extract. Wij hebben het geheime recept gevonden en willen dit delen met de rest van de wereld. Zo is GoPablo ontstaan.

Pivot

Tijdens de minor hebben wij een tweede bedrijf gerund, welke wij ook al voor de minor hadden. Namelijk een reclamebureau genaamd ZJ Studio. Het viel de coaches en ons op dat wij liever onze energie in het reclamebureau staken dan in GoPablo. Na overleg hebben wij besloten om de laatste maand van de minor af te ronden met ZJ Studio, omdat wij daar meer plezier in hadden en dit ook onze toekomstvisie is.

www.zjstudio.nl

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo Sarkis en Steve, Wat een lastige site hebben jullie. Nergens kan ik vinden wat jullie doen en ook zie ik nergens een logo (opdracht voor Beeldmerken). Geven jullie ven een seintje wanneer ik iets kan bekijken en beoordelen?
  Alex van Heeswijk

  • Avatar
   Moeradjan Sarkis

   Dag Alex,

   Dat is onze fout, we hebben door alle omstandigheden niet goed de opdracht bijgehouden. De logo tile hebben we zojuist aangemaakt.

 2. Avatar
  Gomes Jeremy

  Duidelijke pitch! Er wordt goed uitgelegd wat de ingrediënten zijn van de supplementen en hoe ze helpen met een summerbody kweken. Alleen hier mist wel de hulpvraag. Wat hebben jullie dus nog nodig?

 3. Avatar
  Bram Reitsma

  Goede pitch! Duidelijk en goed opgebouwd.

  Misschien wat meer over de werkzame stoffen?

  I Have Soken

 4. Avatar
  rutgerschuurman

  Hoi GoPablo,
  Leuk dat je zo direct en enthousiast pitcht! Zorg er voor woensdag voor dat het niet te veel een sales pitch wordt en te weinig een elevator pitch. Er mist bijvoorbeeld een hulpvraag. Wat heeft jullie startup in deze fase nodig om verder te komen? Ik zou ook wel benieuwd zijn naar iets meer achtergrond. Hoe gaan jullie het product maken? Met welke partners? Hoe willen jullie het naar de markt brengen? Kijk voor de pitch van woensdag de training nog een keer goed door. Succes!
  Mvg, Rutger Schuurman

 5. Avatar
  Jan Scholte

  ccctc? nuttign? you dont wanna sell?

 6. Avatar
  mknoppel

  Hi,
  Ik heb de finance tegel bekeken. Kostprijs op integrale wijze berekend, check. Weergave van verkoopprognose is nuttig. Echter ben ik wel benieuwd waar dit soort verwachtingen op zijn gebaseerd — deze commentaren mis ik. LIQ: De btw afdracht had per kwartaal moeten zijn. Verder OK. 25 punten toegekend. Gr,

 7. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo Sarkis en Steve, Dank voor jullie Netwerkverslag OP3. Jullie hebben de opdracht niet goed begrepen. Netwerken is geen sales. Zo benaderen jullie het wel. Ik wil graag inzicht krijgen in jullie huidige netwerk en lezen welke doelen jullie stellen om dit netwerk uit te breiden. De doelen die jullie stellen zijn salesgericht. Een strategie om jullie netwerk uit te breiden ontbreekt. Ook het bezoeken van netwerkbijeenkomsten (in zoom? zijn er toch genoeg te vinden!) zie ik niet. Op dit moment onvoldoende (4). Alex

 8. Avatar
  tanjahulst

  Beste, De argumentatie bij OP1 waarom jullie in de kappersbranche willen blijven is niet heel duidelijk. Goed om daar voor het eindassessment nog een slag in te maken. Succes, Tanja

 9. Avatar
  nvancaulil

  Lekker helder salesverhaal. Niets te veel erin en ook niet te weinig. Goed dat je langs bent gegaan ipv te blijven bellen. En wat een mooi resultaat ook behaald! Ik beoordeel deze OP2 met een 8,0.
  Gr. Nicolette

 10. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo Sarkis en Steve, Sjonge jong wat een slap netwerkverslag en wat een laag ambitieghalte (1xper 2 mnd een netwerkbijeenkomst bijwonen.
  Opnieuw geen netwerkbijeenkomst besproken. Jullie zijn reclameburo. Hoe moeten jullie klanten binnen halen als je zo weinig ambitie toont? Ik geef er een 5,5 voor, maar eigenlijk kan dit niet!!! Alex

Leave a Reply