update Sales Strategie
Fast Recruiting
Voortgang:

Assessments
0%
Ondernemende Prestaties
0%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Fast Recruiting

De betaalbare oplossing voor uw werknemerstekort.

Fast Recruiting helpt u bij het vinden van de meest geschikte werknemer voor uw onderneming. Fast Recruiting levert kwaliteit. Wij zijn 24/7 beschikbaar en zijn pas tevreden als de opdrachtgever tevreden is. No cure no pay.

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo snelle recruiters. Ja, snelheid zit zeker in jullie logo. De betekenis van ‘Vertrouwen’ zie ik niet. (‘Groen geeft vooral een associatie met nieuw leven, jong, fris en vers, en verder met prilheid en natuurlijkheid. Het is ook de kleur van de hoop en de vrede.’).
  Lichtblauw is volgen Leonardo dan Vinci de kleur van vertrouwen.
  Los hiervan herken ik de snelheid, maar vind ‘m wel wat hoekig en hard van model.
  Ik had ‘m nog niet van jullie toegestuurd gekregen. Heb ‘m net aan het grote minorplaatje toegevoegd. Dank.
  Alex

 2. Avatar
  Suon Jimmy

  Hey Mats, een prima pitch met een heldere uitleg. Het gebruiken van je non-verbale communicatie maakt je pitch sterk!

 3. Avatar
  rutgerschuurman

  Beste Fast Recruiting,
  Goede, heldere uitleg en heel netjes qua tijd! Ik kan me voorstellen dat de jury ook nog benieuwd zou kunnen zijn naar jullie aanpak, hoe gaan jullie te werk? Hoe bieden jullie je diensten aan? Hebben jullie al een verdienmodel? Zijn er eventuele partners? Jullie zijn in ieder geval op de goede weg!
  Mvg, Rutger Schuurman

 4. Avatar
  mknoppel

  Beste ondernemers,
  Ik heb jullie finance tegel bekeken en helaas is deze onder de maat. Er is geen kostprijs/uurtarief berekening en ook geen exploitatieoverzicht gemaakt; alleen een LIQ. Als ik naar de LIQ kijk, merk ik dat daar ook geen commentaar bij zit. Waarom stijgt de omzet zo? Dat komt dan over als natte vingerwerk, terwijl er misschien een duidelijke gedachte achter zit — dat laatste kan ik nu niet inschatten. Verder zijn er op de LIQ mutatie en eindsaldo getoond. Zeer mager. 4 punten toegekend. Gr

  • Avatar
   mknoppel

   CORRECTIE: "geen" mutatie en eindsaldo liquide middelen.

 5. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo Mats, dank voor je OP3 Netwerkverslag. Helaas ontbreken er verschillende onderdelen (inzicht in jouw huidige netwerk, doelen stellen/strategie/netwerkbezoek). Probeer ook even los te komen van een sales-activiteit en een uitbreiding van jouw netwerk. Dat zijn verschillende zaken. Mail me even als je een verbetering hebt aangebracht. Nu is het onvoldoende (4). Alex

 6. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Mats, bericht je mij als de juridische tegel er is? Dank.

  Mvrgr Dorrit

 7. Avatar
  tanjahulst

  Beste ondernemers, Ik zie een onvolledige opdracht staan bij OP1, jullie hebben de analyse niet duidelijk verwoord, evenals punt 4 en 5 (beargmunteerde keuze van BMC en toekomstvisie).
  Graag mij mailen als de opdracht compleet is en jullie teamnummer vermelden. t.k.hulst@hva.nl. Groeten, Tanja

 8. Avatar
  nvancaulil

  Ik mis enige vorm van reflectie in het verslag van OP2, de salescampagne. Vul je dat nog aan? En laat je me even weten wanneer het er op staat. Want nu is het onvoldoende.
  gr. Nicolette

  • Avatar
   nvancaulil

   Hi Mats, ok je hebt enige reflectie gedaan, het idee van de salescampagne is dat je één concrete doelgroep benaderd met één specifieke boodschap en obv de reflectie. Nu gaat OP2 in op de algemene salesstrategie van je onderneming. Daarom maar net aan voldoende. Gr. Nicolette

 9. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Mats, Je moet wel de Legal Scan verwerken.

  Mvrgr Dorrit

 10. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Mats,
  Dank voor je Legal Scan!

  Mvrgr Dorrit

Leave a Reply