update Sales Strategie
EggDesign - 2922
Voortgang:

Assessments
0%
Ondernemende Prestaties
13%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo Golden Egg Designers. Wat moet ik op jullie startscherm toch zoeken naar een mooi stukje design! Niets van dat al. Geen kleurrijke header en geen gekleurde eieren. Zelfs op jullie logo-tegel kom ik maar een heel klein logootje tegen. En jullie logo is juist zo mooi. Kom op even en kleur jullie startpagina eens mooi op! Minimaal met jullie logo. Let wel: Het is bijna Pasen!
  Jullie hebben een mooi logo en jullie beschrijving deugt ook. Dank daarvoor.
  Groet, Alex

 2. Avatar
  mariettefehmers

  Hi team,

  Dank voor jullie pitch. Hierbij mijn fb.

  Tops
  Goede hulpvraag. Duidelijk wat jullie nodig hebben. Leuk dat jullie beginnen maar…. zie tips 🙂 Jullie uitsmijter ‘wij broeden op jullie ideeën’ mag je nog meer ‘neerzetten’, want die is TOP.

  Tips:
  Weet dat jullie het woensdag niet op of voor mogen lezen, een pitch moet uit het hoofd.
  Als je samen begint doe het dan ook samen. Of doe het alleen. Of laat bv Elaha de uitsmijter zeggen, maar dat zij niet meer aan bod komt is beetje gek.
  Probeer meer ervan te genieten. Je lijkt nu iets te gespannen en te serieus.
  Ga staan, zitten is passief terwijl je actief wil overkomen.

  Werk aan de tips voor woensdag en dan komt het vast goed met de live uitvoering woensdag!

  Leuk, tot dan! gr Mariette

 3. Avatar
  Michgelsen Dominique

  Hi Golden Egg Design,

  Goede en duidelijke pitch! Alleen mis ik het enthousiasme een beetje, jullie hebben een super leuk idee/dienst dus breng dat ook over!

  Groetjes het team van nnofy

 4. Avatar
  Jan Scholte

  no op5 inspiratie, no glory, pourqoi non?

 5. Avatar
  mknoppel

  Entrepreneurs!
  Ik heb de finance tegel bekeken. Voor het berekenen van de kostprijs hebben jullie niet de tool voor uurtariefberekening gebruikt. Op basis daarvan kun je zien wat je voor de onderneming kost (een soort kostprijsberekening). Ook kun je dat dan gebruiken om kostprijzen per pakket dat je aanbied (als referentie) te tonen — ook al zal het min of meer maatwerk zijn per client. Dus de kostprijsberekening is niet overtuigend. Het eerste wat mij opvalt op de exploitatiebegroting is dat deze voor iedere maand hetzelfde is. Tijdens het college heb ik juist expliciet aangegeven dat dit niet de bedoeling is. Een onderneming ontwikkelt en groeit obv visie en inzet — en dat is nu niet zichtbaar in de cijfers. Dat kost helaas punten. EX en LIQ zien er verder ok uit. 12 punten toegekend. Gr,

 6. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo Golden Eggs! Dank voor jullie netwerktegel. In een van de eerste regels lees ik dat ‘jullie je in het begin van de minor wilden toeleggen op netwerkborrels. Appeltje eitje voor Golden Eggs, dacht ik. Dan vind ik het toch wel tegenvallen dat jullie mij maar 1 zo’n (zoom)bijeenkomst presenteren. Dat viel me dus tegen. Ik denk dat netwerken van enorm belang is voor jullie welstagen met Golden Eggs. Dit document laat dat niet echt zien. Niet onvoldoende (6), maar ik had meer verwacht. Alex

 7. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag ondernemers, Laten jullie mij de Legal Scan nog zien en plaats de documenten in pdf linkjes, nu is het lastig te beoordelen.

  Stuur me een bericht als de tegel klaar is: dorrittheunissen@icloud.com

  mvrgr Dorrit

 8. Avatar
  nvancaulil

  Prima verslag van OP2, ik vind met name jullie reflectie goed. Jullie hebben goed beschreven wat jullie hebben geleerd en mee nemen in een volgende campagne. De doelstelling smart formuleren kan ook in 1 zin ipv per letter uitgeschreven. Ik beoordeel jullie met een 7,5. groet, Nicolette

 9. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dank voor de juridische tegel. Deze is voldoende.
  Ook keurige juridische aspecten op de website.

  Mvrgr Dorrit

Leave a Reply