update Sales Strategie
Bennie.
Voortgang:

Assessments
0%
Ondernemende Prestaties
0%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

De opwarming van de aarde is momenteel een van de grootste bedreigingen voor het leven van de mensheid. De milieu-impact van de mode-industrie valt niet te ontkennen. In Nederland alleen al wordt, volgens de Dutch Sustainable Fashion Week, jaarlijks 235 miljoen kilo textiel weggegooid. Met deze overgebleven materiaalstromen wordt vaak niks mee gedaan.

 

Bennie biedt hier een oplossing voor, door het hergebruiken van kleding stof en evenementen banners wordt een uniek product geproduceerd met een trend volgend design. Tegelijkertijd kan iemand een herinnering meenemen en de tas op meerdere manieren laten functioneren

 

Bennie is een Amsterdams bedrijf opgericht door de studenten Nick Kampstra en Tim Eeuwen. Het product wat Bennie aanbiedt is een multifunctionele fanny Pack en shopper bag in één. De productie maakt gebruik van hergebruikte materialen en PSO gekenmerkte naaiateliers. Het bedrijf richt zich op de groeiende trend: duurzaamheid staat voorop.

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi Bennies, wat is jullie logo? De letters Bennie met achtergrondkleur? Lijkt me niet.
  Alex

 2. Avatar
  Stijn Bakker

  Duidelijke pitch en goed helder wat het product is. Misschien was het beter geweest als er niet te veel informatie tegelijk wordt getoond, dit leidt af jullie verhaal.

 3. Avatar
  rutgerschuurman

  Beste Bennie,
  Leuk dat jullie visuals gebruiken! Zorg er voor woensdag wel voor dat deze altijd goed leesbaar en makkelijk te begrijpen zijn. Je vertelt goed, het mag hier en daar nog iets rustiger, zodat echt alle zinnen binnenkomen. Hebben jullie al contacten gelegd met personen en organisaties? Misschien goed om deze informatie in te zetten in je pitch. Verder zou ik iets specifieker zijn in je call-to-action. Hoe kunnen experts jullie helpen met de marketing? Wat voor bedrijven zoeken jullie? Succes!
  Mvg, Rutger Schuurman

 4. Avatar
  mknoppel

  Beste ondernemers,
  Ik heb de finance tegel bekeken. Kostprijs CHECK. De begrotingen zien er goed uit. Op de EX lijkt de omzet ook incl BTW te zijn (dat hoort excl) en hoe komt het dat de omzet in de reshare store en webwinkel precies hetzelfde zijn? Op de LIQ zal de BTW afdracht niet iedere maand plaatsvinden, maar per kwartaal. Ook is het handig om te laten zien hoe je tot dat bedrag komt. 22 punten toegekend. Gr, Michel

 5. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi Bennies. Dank voor jullie Netwerkverslag OP3. Soms lastig te begrijpen wat jullie schrijven. Ik snap bijv. niet wat je bedoeld met een ‘gratis maand’ in Linkedin. Of Nicolette ‘Steenstraat’ heet weet ik niet. Het jammer genoeg niet compleet. Geen (zoom/online?) netwerkbijeenkomsten bijgewoond? Lees de opdracht eerst eens goed door en geef mij een mailtje wanneer jullie het bijgewerkt hebben. Nu even een onvoldoende ingevuld (4). Alex

 6. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag ondernemers, Jullie dienen nog een juridische tegel te maken. Laat het me weten wanneer deze klaar is.

  Mvrgr Dorrit

 7. Avatar
  nvancaulil

  Aardig verslag van de salescampagne, goed gebruik gemaakt van relevante content. Ik begrijp alleen jullie reflectie niet zo goed: "salesfunnels itereren?" Een salesfunnel is een tool om je salesactiviteiten inzichtelijk te krijgen, dus snap het itereren niet. Behalve dan dat je goed gaat kijken op welke fase je je klanten verliest en gaat kijken waar dat dan aan ligt.
  Maar al met al een prima verslag dat ik met een 7,5 beoordeel.
  gr. Nicolette

 8. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Ondernemers, Wat is het adres van jullie website? Ik kan jullie via google niet vinden.

  Mvrgr Dorrit

 9. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag heren, jullie website is voldoende.
  Mvrgr Dorrit

Leave a Reply