update Sales Strategie
team2911
Voortgang:

Assessments
0%
Ondernemende Prestaties
0%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Wij zijn Foreverdam

Amsterdam, Forever.

www.foreverdam.com

Wij vinden Amsterdam de mooiste stad die er is. En met ons zijn er vele anderen die in de loop der jaren verliefd zijn geworden op de grachtenpanden, cultuur en onvervalste sfeer van onze hoofdstad.

De herenhuizen aan de gracht, de monumenten op het plein en de “verstopte” kunstwerken door heel de binnenstad worden al decennia bewaard en bewaakt. Het zijn organisaties en individuen met een Amsterdams hart die zich hard maken voor haar cultureel erfgoed. Zonder hun inzet blijft dit simpelweg niet bestaan.

Foreverdam voelt zich niet alleen genoodzaakt om te zorgen dat jij er goed uitziet, maar ook dat Amsterdam dat blijft doen. Met onze massief 925 sterling zilveren ketting ‘Naatje’ draagt Foreverdam bij aan het behoud van het erfgoed van Amsterdam.
20% van de verkoopprijs van iedere ketting gaat naar onze partner het Amsterdams klein-erfgoed Fonds, een fonds binnen het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Wat is precies jullie logo? De versie op de witte stenen? Of die op het gele vlak? Zit er een verhaal achter? Of een verhaal achter het lettertype? Of de vertikale positie?
  Alex

 2. Avatar
  rutgerschuurman

  Hoi Foreverdam,
  Mooi om te zien in de video pitch dat jullie zo persoonlijk betrokken zijn bij jullie product! Sterk dat jullie de ‘why’ van jullie product goed onder woorden brengen. De uitdaging voor jullie voor de live pitch van woensdag is het veel compacter maken van de pitch. Er moet bijna een minuut af. Maak een korter script voor je live pitch, waarbij de essentie bewaard blijft. Succes!
  Mvg, Rutger Schuurman

 3. Avatar
  Peer van Jari

  Goede pitch met een goede structuur. Jullie verhaal over het product spreekt me erg aan. Om de pitch wat in te korte kun je misschien de inleiding wat aanpassen.

 4. Avatar
  Smit Lois

  De openingsvraag trok eigenlijk gelijk de aandacht en laat ook zien tegen wie je het hebt en creeër je wat herkenbaarheid. Dat vond ik heel goed! Verder misschien iets bondiger, op een gegeven moment vond ik hem wat lang.

 5. Avatar
  mknoppel

  Ondernemers!
  De kostprijs ziet er goed uit. Exploitatie en liquiditeits ook, maar deze had nog wel een maand verder in de toekomst gemoeten. Verder vind ik het opvallend dat de omzet en kosten zo statisch zijn, kan dat echt maanden achtereen precies hetzelfde zijn? Ook snap ik niet wat er onder de overige kosten valt. Dus meer toelichtingen waren nuttig geweest. 18 punten toegekend!
  Gr, Michel

 6. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo Foreverdammers, helas zie ik geen OP3 Netwerktegel en dus ook geen verslag. Sturen jullie mij even een m,ailtje als ie er op staat?
  Groet, Alex

 7. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Dank voor je mailtje. Ik zie onderdaad nu jullie Netwerkverslag OP3.
  Maar hier ben ik wel heel snel in uitgelezen. Dit is zeker niet de bedoeling van de opdracht. Jullie sociogram gaat nog wel, maar de rest is veel te pover. Geen enkele bewijsvoering van netwerkbijeenkomsten (screeshots van zoombijeenkomsten?), alleen dat ene gesprekje met het Berhard Cultuurfonds. Nee, dit is echt zeer onvoldoende. Ik geef het cijfer 4 ervoor en raad je aan om enkele collegateams te bekijken hoe die het gedaan hebben. Geef me een appie of mailtje als je het herschreven hebt. Alex

 8. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Ondernemers,

  Zouden jullie je juridische tegel willen maken? Laat me weten wanneer deze af is:
  dorrittheunissen@icloud.com
  nb graag documenten in linkjes
  Mvrgr Dorrit

 9. Avatar
  tanjahulst

  De analyse van jullie OP1 opdracht is helder en volledig. Het plaatsen van de veranderingen in 1 BMC is een puzzelwerkje geworden voor mij, het is duidelijker als je er toch 3 van had gemaakt en omschreven. Ik ben er wel uitgekomen na het zorgvuldig lezen en duidelijke keuzes die jullie maken. Succes en groeten, Tanja

 10. Avatar
  Jan Willem Schulte

  Hi,

  Mooi verslag OP2, jullie hebben veel gedaan, zeker voor een pre-sales fase. Goed werk. Ben benieuwd wat geleerd en hoe jullie verder gaan. Een 8 voor OP2.

  Succes!

  M.v.g.
  Jan Willem

 11. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Jullie hebben de checklist niet naast jullie website gelegd… doen! Riskeer geen boetes! Nu is de juridische tegel niet voldoende.

  Mvrgr Dorrit

 12. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Jullie hebben de checklist niet naast jullie website gelegd… doen! Riskeer geen boetes! Nu is de juridische tegel niet voldoende.

  Mvrgr Dorrit

 13. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Ondernemers, De website is nog niet voldoende. De Checklist is leidend.

  Mvrgr Dorrit

Leave a Reply