update Sales Strategie
team2907
Voortgang:

Assessments
0%
Ondernemende Prestaties
13%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi Melle en Jesse, dank voor jullie logo en jullie uitleg erbij. Het symbool laat iets ontstijgen uit handen. Alsof het een goed doel of een voorzienigheid is. Dat zal zeker jullie uitleg erbij niet zijn. Het logo is gegroeid uit eerdere ontwerpen, zo schrijf je, prima. Jullie hebben het aan familie en bekenden laten zien. Kijk even kritisch of jullie bedrijfsconcept passend is bij de uitstraling. Als dat zo is dan is het prima.
  Kijk ook even welke huisstijl hierbij past of creëer er een kleurrijk mozaïek bij. Kijk ter inspiratie hiervoor eens in de HvA-huisstijl of die van team 2906.
  Groet, Alex

 2. Avatar
  Gomes Jeremy

  Wat ons opvalt is dat jullie gebruik maken van casestudies. Jullie laten in de pitch goed naar voren voor wie jullie hebben gewerkt en nemen gelijk een voorbeeld dat aansluit bij de doelgroep waar jullie nu tegen praten. Top gedaan! De volgende keer zou ik alleen een andere camera gebruiken om het volledige scherm in te nemen want nu zijn de zijkanten zwart,

 3. Avatar
  rutgerschuurman

  Beste SocialScale,
  Leuk dat jullie al tractie hebben! Mooi tastbaar voorbeeld, dat goed duidelijk maakt wat jullie doen. Ik ben nog wel benieuwd naar hoe jullie je onderscheiden van de vele andere marketing bureau’s? Wat maakt jullie aanpak uniek en succesvol? Maak de pitch voor woensdag korter en bondiger. Hij is nu ruim een halve minuut te lang. Wat moet de jury echt weten in deze elevator pitch en wat niet, is voor jullie de vraag. Succes!
  Mvg, Rutger Schuurman

 4. Avatar
  Jan Scholte

  Creating Campaigns that Count
  Beste mensen
  Jullie hebben niet de verplichte inspiratie opdracht ingeleverd op je tegel dus sta je tijdens de eerste les al met 8-0 achter. Je hebt nog niet eens een tegel aangemaakt. 
Dat is niet productief.
  Zonder een ingeleverde inspiratie opdracht kun je de workshops niet volgen. Je kunt immers niet vooruitkomen zonder te starten.
  Benader mij maar met een concreet plan en inspiratie als je wel mee wilt doen, en hoe je dat dan aan gaat pakken. Ik hoef geen excuses, alleen plannen.
  Groet
  Jan Scholte

 5. Avatar
  mknoppel

  "Ondernemers!
  Ik heb ullie tegel bekeken:
  Uurtarief OK
  Exploitatie: er lijken enkele foutjes in te zitten. Bijv de website kosten boek je elke 6 mnd; daarbij behandel je dit overzicht als een liquiditeits. Je hoort de kosten nl te gelijkmatig over het jaar te spreiden. Verder diende deze iig van mei t/m apr 2021 te lopen.
  Liquiditeits: BTW behandeld. Andere lay out dan de exploitatie
  19 punten toegekend!
  Gr, Michel"

 6. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi Melle, dank voor je netwerkverslag. Ik dacht eerst "wat een klein stukje!", maar toen ik het doornam zag ik dat alles erin stond. Eigenlijk prima gedaan. Beknopt en to the point. helder. Een helder cijfer ook 7. Groet Alex

 7. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Melle,

  Maak deze tegel zoals de opdracht!
  Laat de Legal Scan zien.
  Stuur me een bericht als de tegel volledig is.

  Mvrgr Dorrit

 8. Avatar
  Jan Willem Schulte

  Hi Mannen,

  Dank voor jullie complete en duidelijke verslag voor OP2. Ben benieuwd hoe jullie zelf naar het resultaat kijken en hoe jullie verder gaan. Een 7,5 voor OP2.

  Succes !
  Gr. Jan Willem

 9. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Melle, Waar is je Legal Scan?

  Mvrgr Dorrit

 10. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Melle, ik zie geen Legal Scan, klopt dit?
  Mvrgr Dorrit

Leave a Reply