update Sales Strategie
team2906
Voortgang:

Assessments
0%
Ondernemende Prestaties
13%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hi Bram en Rick, wat een ongekende schoonheid! Jullie Beeldmerkentegel verraste en ontroerde mij. Wat geweldig mooi. Als jullie met deze uitstraling een visitekaartje van jezelf wilt overbrengen dan is dat gelukt. Prima naam ook! Past helemaal bij de uitstraling.
  Mijn tip is om deze huisstijl snel ook in te voeren op deze site. Bijvoorbeeld de HEADER! Dat kan toch niet!!!!
  Oké, mijn complimenten; I have spoken.
  Alex van Heeswijk

  • Bos Rick
   Bos Rick

   Hi Alex, wat ontzettend goed om te horen dat onze huisstijl in de smaak valt! We de stijl doorgevoerd op onze tiles, banners en headers. Dank!

   We have spoken.
   Bram & Rick

 2. Avatar
  Moeradjan Sarkis

  Haha, leuk! Ik dacht even echt dat je pitch onbedoeld eentonig was.

  • Bos Rick
   Bos Rick

   Thanks, het was met opzet inderdaad!

 3. Avatar
  Ven Cas van der

  We Have Spoken! Jawel, zakelijk maar toch informele pitch. Alles gebeurd nu online, dus het komt op jullie aan. Geluid van video mag wel ietsjes harder.

 4. Avatar
  Atta Sousan

  Leuk dat je begint met "landgenoten", je had meteen mijn aandacht. Moest wel lachen om het tweede minder serieuze deel van je pitch. Super =)

 5. Avatar
  Buijs Lennart

  Heey mannen van I have spoken,
  erg goed hoe jullie in de pitch eerst de nadruk leggen op de pandemie en daarna jullie bedrijf eraan linken. Erg goed gedaan.

  De mannen van Uncrawl

 6. Avatar
  Bataille Pim

  Kort maar krachtig! Het is wel duidelijk maar wat mij betreft kunnen jullie nog wel wat meer vertellen, wie jullie zijn en waarom klanten voor jullie zouden kiezen bijvoorbeeld.
  Ik miste ´´Slick Rick´´ ook in de pitch, misschien stukje freestylen volgende keer?

 7. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Haha, wat een leuke aanpak. Heel erg op sales gericht. Als Elevator Pitch een sales-aangelegenheid was, was je zeker geslaagd, maar dat is het niet. Lees goed de spelregels van de Elevator Pitch of kijk naar tv-format Dragon’s Dan. Deze pitchaanpak is prima, maar er ontbreken een groot aantal delen in. Lees de Pitch-canvas goed door!!!!!!!!! Hier kan ik geen voldoende voor geven, moet woensdag volgens de spelregels! Groet, Alex

 8. Avatar
  Heumen Enzo van

  Goeie pitch! Ik bleef constant geïnteresseerd omdat ik steeds meer wilde weten over hoe het werkte en wat jullie te bieden hadden!

 9. Avatar
  mknoppel

  Ondernemers!
  Ook jullie hebben aan de weg getimmerd. Mijn bevindingen:
  Kostprijs: het maakt het wat overzichtelijker dat jullie met pakketten werken. Echter mis ik de kostprijzen van de pakketten, en de totstandkoming van het uurtarief (het ziet ernaar uit dat jullie de tool hiervoor niet hebben gebruikt). De kostprijs is om die reden helaas niet toereikend.
  Wat de begrotingen betreft, dienen deze natuurlijk van mei2020-apr2021 te lopen (dan is het echt een volledige begroting van 12 mnd); nu beginnen de begrotingen al in feb, terwijl feb-apr al in het verleden liggen. De toelichtingen die jullie geven zijn in principe goed; ze geven een mogelijk scenario weer, maar hoe waarschijnlijk is dat scenario? Dus de commentaren mochten iets duidelijker (bijv waarom alleen in jul, aug, sep personeelskosten; waarom hogere marketingkosten in sep?)
  Verder ziet het er netjes uit. 12 punten.
  Gr, Michel

 10. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo Bram en Rick. Dank voor jullie OP3 Netwerkverslag. Of jullie de opdracht niet goed hebben gelezen of inhoudelijk niet goed hebben begrepen weet ik niet. Het start prima, maar het wordt vervolgens heel mager. Geen strategische aanpak, geen plan om het netwerk te vergroten. Het verzand allemaal in verkoopgerelateerde plannen ‘om het netwerk in te zetten om te verkopen’. Pfff, nee dit is niet de bedoeling. Ook geen verhaal over bijgewoonde netwerkbijeenkomsten (via zoom-achtige omgevingen). Niets daarvan. En dus ook geen netwerkresultaten. Nee, onvoldoende dus. Groet, Alex

 11. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag ondernemers, Zorg dat jullie site voldoet aan de checklist! Nu loop je kans op boetes.
  Stuur je een bericht wanneer dit is gedaan: dorrittheunissen@icloud.com

  mvrgr Dorrit

 12. Avatar
  Jan Willem Schulte

  Hi,

  Mooie en complete verslaglegging van jullie actie en dito resultaat. Gefeliciteerd! Een 8 voor OP2.

  Succes met de voortzetting van jullie bedrijf. M.v.g. Jan Willem

 13. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag heren, Bekijk nog eens goed de checklist van het webwinkelrecht. Nu is jullie site onvoldoende en daarmee ook de juridische tegel.

  Mvrgr Dorrit

 14. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag, De site is zeker verbeterd, echter voldoet nog niet aan alle eisen van checklist, kijk hier nog eens naar.
  Nb nu lijkt het adres een bezoekadres, is dat de bedoeling?
  Mvrgr Dorrit

 15. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag Ondernemers, Ik zie geen aanpassingen na mijn laatste opmerkingen klopt dit?

  Mvrgr Dorrit

Leave a Reply