update Sales Strategie
team2904
Voortgang:

Assessments
0%
Ondernemende Prestaties
13%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Broodgodin

Dé plek voor de gemeenschap van broodbakkers. Van recepten tot goede kwaliteit bloem, wij hebben het allemaal. Brood bakken is ontzettend leuk, en hoeft niet moeilijk te zijn. Ontdek het op www.broodgodin.nl. En lukt het even niet? Dan zijn wij er om je te helpen!

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo Broodgodinnen en Broodgod. Dank voor jullie opzet voor Broodgodin. Vind ik m mooi? Hmmm. Waar willen jullie mee opvallen? Wat is jullie verhaal? Een logo kan een eerste aanzet hiertoe zijn. De lijn van een vrouwengezicht is een mogelijkheid. Mijn advies is om met het logo dichter op jullie verhaal te gaan zitten.
  Groet Alex

 2. Avatar
  Alex van Heeswijk

  p.s. Dank voor jullie KvK-foto. Die gebruik ik vandaag in mijn ‘Donderdag-blog’ in het magazine.
  Alex

 3. Avatar
  Meijer Anouk

  Goeie pitch! Heel duidelijk en leuk dat jullie allemaal wat vertellen! Origineel einde en leuk dat jullie op dezelfde locatie hebben gefilmd!

  Tip: Hoe gaat hij begeleiden bij het bakken van brood? ( ik weet het maar misschien niet duidelijk voor iemand die het niet weet)

  • Atta Sousan
   Atta Sousan

   Hey Anouk,

   We hadden het hier al over gehad via de app, maar ff voor de anderen. In mijn stukje vertel ik dat onze broodbakker Daniel via sociale media begeleiding geeft. En we zo een community opbouwen =)
   En dank voor je feedback!

 4. Avatar
  Gomes Jeremy

  Leuk dat het hele team in beeld komt! Zorgt voor het volledige plaatje.

 5. Avatar
  Ven Cas van der

  Geweldige pitch! Echt leuk om naar te kijken. Zelfs matchende outfits en een paar iets wat foute oneliners erin, helemaal top.

 6. Avatar
  Andel van Simone

  Leuke pitch. Helder verwoord en ook in een toepasselijke setting!

 7. Avatar
  rutgerschuurman

  Hallo Broodgodin, leuke en enthousiaste pitch video! Voor de live pitch van woensdag zou ik ervoor zorgen dat voor iedereen duidelijk is wat er wordt bedoeld met ‘persoonlijke begeleiding’ van de bakker. Jullie hebben een combinatie van een product en een dienst, de uitdaging is dan om beiden (product en dienst) zo helder en tastbaar mogelijk te maken. Goed dat jullie een call-to-action hebben. Maak deze alleen nog iets specifieker. Help de jury iets meer op weg, om jullie te helpen. Jullie zijn op de goede weg! Mvg, Rutger Schuurman

 8. Avatar
  Jan Scholte

  Creating Campaigns that Count
  Dank voor jullie inspiratie
  Mooi product en aardige eerste idee.
  Ben benieuwd naar de volgende iteratie, van een goed idee naar een beter idee.
  Gaan we aan werken, zie jullie graag iets voor half tien in de studio voor de eerste masterclass Creatieve Strategie
  Tot dan
  Hartelijke groet
  Jan Scholte

 9. Avatar
  mknoppel

  Bread Goddess!
  Uurtarief OK, kostprijs CHECK (de presentatie had misschien iets eenvoudiger gekund).
  Exploitatie & liquiditeits: Excel was beter geweest, want nu kan ik de mnd niet goed met elkaar vgl. Ik zie dat alles een soort stijgende lijn vertoond, maar het verhaal erachter kan ik nog niet plaatsen; waarsch iets in de trant van, "meer mensen zullen over de tijd abonnee worden". Ik ben wel nieuwsgierig waarom je daarvan overtuigd bent. Verder commentaren ok. 24 punten toegekend.
  Gr, Michel

 10. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo God en Godinnen, dank voor jullie OP3 Netwerkverslag. Prima sociogram en inzicht in jullie verschillende netwerken. De strategie vond ik wat sober, evenals het netwerkbezoek aan de Bakkersbeurs van Sanne op 2 maart (wat zijn de resultaten? welke mensen ontmoet?). Ik heb er wel een voldoende voor ingevuld. 7. Groet Alex

 11. Avatar
  tanjahulst

  Wat een heerlijk verhaal om te lezen bij OP1 en ook de gedachtengang is duidelijk. Wel ben ik nog benieuwd naar wat jullie content-abonnement in gaat houden, klinkt interessant en zeker als iets voor deze doelgroep.

  • Atta Sousan
   Atta Sousan

   Hi Tanja,

   Dank voor je compliment! Het abonnement hebben we inmiddels deels al af, hoe we het voor ons zien. Maar we gaan het vandaag afmaken om het donderdag bij het eindassessment te motiveren.

   Groetjes,

   Sousan

 12. Avatar
  Jan Willem Schulte

  Hi Dames,

  Dank voor jullie volledige en mooie verslag. Prima actie gedraaid zie ik met ook resultaat. Klasse! Ik ben benieuwd wat jullie anders zouden doen een volgende keer…. Veel succes met de onderneming.

  Een 8 voor OP2. Gr. Jan Willem

 13. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dank voor jullie aanvullingen. De inhoud van de tegel is keurig.

  Mochten jullie de onderneming voortzetten dan maak ik graag een afspraak met jullie rondom contractmanagement binnen je bedrijf. Mvrgr Dorrit

Leave a Reply