AFGEZAAGD - team2901
Voortgang:

Assessments
0%
Ondernemende Prestaties
0%
Coaching & Consultancy
0%
Video Colleges
0%

Feedback

 1. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo Doorzagers!. Goed van jullie om klassiek (schild) met moderne kleur en dikke omlijning. Ik heb alle kleurvariaties in mijn assorti geplakt. Groet Alex

 2. Avatar
  Kappen Mitch

  Wat comments op de pre-pitch: Kijk in de camera en positioneer die op ooghoogte, hou het onder een minuut? Voor de rest is het verhaal goed en sterk. Misschien nog iets meer vertellen over toekomstplannen of ideetjes

 3. Avatar
  Honée Julius

  Comments voor de pitch: Duidelijk en sterk verhaal, door middel van vragen trekken jullie de aandacht. Probeer iets meer in de camera te kijken om contact te maken en zorg dat de camera recht staat zodat je recht in beeld bent. Sterke vraag als afsluiter.

 4. Avatar
  Meijer Anouk

  Super leuke pitch! Je praat duidelijk en jullie verhaal is goed onderbouwd.
  Tip: Soms praat je iets te snel!

 5. Avatar
  Vlaar Tom

  Comment voor de pitch:
  -Verhaal is sterk door het horeca verhaal dat je naar huis haalt.
  -Geef een voorbeeld van hoe jullie de klant gaan bereiken via social media (spelen jullie in op dat isolatie&horeca gevoel? die tegenstrijd)

  Tip om dat gevoel over te brengen: Maak mooie foto’s in gezellige thuis setting voor op de website etc.

 6. Avatar
  Leon Schilder

  Comments op de pitch:

  Leuk en duidelijk filmpje! Heel vet idee om van de oude wijndozen borrelplankjes te maken. Vet gedaan ook met die logo’s op de plank zelf.
  Probeer iets meer in de camera te kijken en probeer iets meer emotie in je stem te tonen.

  Groetjes,
  Team Katlam

 7. Avatar
  Jan Scholte

  Creating Campaigns that Count
  Beste mensen
  Jullie hebben niet de verplichte inspiratie opdracht ingeleverd op je tegel dus sta je tijdens de eerste les al met 8-0 achter. Je hebt nog niet eens een tegel aangemaakt. 
Dat is niet productief.
  Zonder een ingeleverde inspiratie opdracht kun je de workshops niet volgen. Je kunt immers niet vooruitkomen zonder te starten.
  Benader mij maar met een concreet plan en inspiratie als je wel mee wilt doen, en hoe je dat dan aan gaat pakken. Ik hoef geen excuses, alleen plannen.
  Groet
  Jan Scholte

 8. Avatar
  mknoppel

  Beste ondernemers,
  Jullie hebben keihard aan jullie finance gewerkt, alleen is de presentatie op dit moment onvoldoende: maanden van de begrotingen vallen weg. Kunnen jullie het niet in een excel bestand plaatsen oid? En wees aub to the point. Ik kijk snel weer op de tegel, of het in orde is.
  Groet!
  Michel

  • Avatar
   mknoppel

   Entrepreneurs, ik heb naar de tegel gekeken en het is nu een stuk overzichtelijker. Kostprijs/ uurtarief CHECK. De begrotingen zien er netjes uit. Ik mis op de LIQ de inkoop, die is nu helemaal leeg, terwijl op de EX er wel inkoopwaarde omzet staat, dus dat correspondeert niet helemaal. Het commentaar is te algemeen; jullie geven wat algemene verwachtingen, maar ik wil juist weten waarom de omzet op een bepaalde manier wordt ingeschat, waarom er niet iedere maand marketing kosten zijn etc — had concreter gekund. 22 punten toegekend. Gr, Michel.

   P.s. voor de berekening van het eindcijfer, verwijs ik jullie door naar de OP4 pagina. Daar staat het in de kickoff presentatie weergegeven.

 9. Avatar
  Jan Scholte

  Creating Campaigns that Count
  Dank voor jullie inspiratie
  Mooi product en aardige eerste idee.
  Bij de plus commercial ging ik huilen, dat is e emotie di je wilt
  Dus niet de uitleg film waarin je het kratje lijmt, maar het gevoel dat het de ontvanger geeft
  Ben benieuwd naar de volgende iteratie, van een goed idee naar een beter idee.
  Gaan we aan werken, zie jullie graag iets voor half tien in de studio voor de eerste masterclass Creatieve Strategie
  Tot dan
  Hartelijke groet
  Jan Scholte

 10. Avatar
  Alex van Heeswijk

  Hallo Afgezaagden, wat een lekker leesbaar netwerkverslag. Mooie voorbeelden van hoe jullie je netwerk inzetten voor jullie salescampagne. Goed ook de reacties erbij. Jammer dat het verslag van het netwerkbezoek van Pim niet verder is uitgewerkt. ("Pim is aanwezig geweest bij een online wijnproeverij van een ‘Vinhos De Portugal’, dat is een Portugees wijnhuis. Hij heeft hier specifiek aandacht gegeven aan onze Portugese planken, die binnen no time verkocht waren."). In feite was dat de kern van de Netwerkopdracht. Niettemin geef ik er een 8 voor. Echt goed gedaan. Dank. Alex

 11. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dank voor jullie nette tegel. Nu dient alleen nog het punt ‘klanten’ worden aangevuld?
  Berichten jullie mij als dat is gedaan?
  Mvrgr Dorrit

 12. Avatar
  Jan Willem Schulte

  Hi,

  Dank voor jullie verslag OP2. Mooi en volledig verslag. Prima actie met ook al de eerste resultaten. Nu nog wat groter aanpakken. Een 7,5 voor OP2. Succes gr. Jan Willem

 13. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Keurige juridische tegel.
  Mvrgr Dorrit

Leave a Reply