team2710
Voortgang:

Assessments
90%
Ondernemende Prestaties
63%
Coaching & Consultancy
10%
Video Colleges
0%

Feedback

 1. Avatar
  Ynzo van Zanten

  Ik hoor graag einde minor welke sociale bedrijven je gratis geholpen hebt

 2. Avatar
  Jan Scholte

  30 Seconds of Sales
  Beste mensen
  Jullie hebben geen inspiratie ingeleverd op je tegel dus sta je tijdens de eerste les al met 8-0 achter. Je hebt nog niet eens een tegel aangemaakt. 
Dat is niet productief.
  Zonder een ingeleverde inspiratie opdracht kun je de workshops niet volgen. Je kunt immers niet vooruitkomen zonder te starten.
  Benader mij maar met een concreet plan en inspiratie als je wel mee wilt doen, en hoe je dat dan aan gaat pakken. Ik hoef geen excuses, alleen plannen.
  Groet
  Jan Scholte

 3. Avatar
  mknoppel

  Hi,
  Ik heb de finance tegel bekeken en deze ziet er goed uit. Jullie hebben enorm veel aandacht besteed aan het maken van verschillende scenarios, het becommentariëren van jullie verwachtingen etc. Echter is het wat overkill; dat gevoel zou ik minder hebben als eea pragmatischer gepresenteerd was + de commentaren korter en bondiger. Het enige wat ik nog kan zeggen is dat het verschil tussen de expl en liq iets duidelijker had kunnen worden toegelicht.
  Verder goed werk!
  Michel

 4. Avatar
  Dymphna

  Hoi heren,

  Indrukwekkend om te lezen dat jullie naar zoveel verschillende netwerkevents zijn geweest en heel duidelijke doelen hadden gesteld. Helaas dat er (nog) weinig business uit is gekomen. Ik ben ervan overtuigd dat dat wel gaat komen en dat jullie heel goed passen bij business evenementen.
  Maken jullie verder al veel gebruik van Linkedin?
  Groet, Dymphna

  • Avatar
   Sjoerd van Gennip

   Hi Dymphna,

   We hebben voornamelijk veel leads gehaald uit business evenementen. Van deze leads hebben we echter geen contract kunnen tekenen. Wij maken veel gebruik van LinkedIn. Op onze sales tegel staat hoe wij daar in te werk gaan.

   Groetjes,

   Sjoerd

 5. Avatar
  Dorrit Theunissen

  Dag heren, Dank voor de juridische tegel. Helaas is deze niet volledig en daarmee niet voldoende, zorg dat de legal scan voldaan is. En graag bespreek ik met jullie de stukken die jullie nu geplaatst hebben. Volgende weke in de Studio? Komen jullie met een voorstel? Hartelijke groet, Dorrit

  • Avatar
   Sjoerd van Gennip

   Hi Dorrit,

   Als het goed is is de tegel nu compleet. Indien nog dingen ontbreken horen we dat graag. Morgen en woensdag zijn we ook in de studio dus kunnen we het bespreken.

   Groetjes,

   Sjoerd

 6. Avatar
  nvancaulil

  Heren, dank voor het verslag van de Ondernemersmarkt. Jullie aanwezigheid op de markt zelf was goed, al zou ik zelf niet snel bierdrinkend achter mijn stand staan. Het verslag is wat oppervlakkig en wat weinig concreet. Al met al wel voldoende: 6,5

Leave a Reply