-
Vrouw in de Bouw
Vrouw in de Bouw

Tijdens de voorlaatste Prototype Party in oktober won het team uHandy (studentenhandjes in de bouw) kantoorruimte en aandacht van minorpartner Knappe Koppen. Beide prijzen hebben Isa Zidek en Gabriëlle Westelaken met beide handen aangepakt en Toegepaste Psychologiestudente Isa loopt deze periode na de minor vanuit Studio HvA stage in uHandy.

In de nieuwsbrief lazen we dit prachtige artikel vol trots:

Dit jaar won Aukje Kuypers, CEO van Kuijpers installaties, de gouden plak in de categorie topvrouw in de bouw. Diversiteit was een van haar speerpunten waardoor zij de eerste plek won. Een competitie voor topvrouwen in de bouw zou helemaal niet gek moeten klinken en gekker is nog dat deze markt door mannen gedomineerd wordt. Dat kan anders dachten student-ondernemers Gabriëlle Westerlaken en Isa Zidek. Samen met Mats Prins en David Willemsen hebben zij uHandy opgericht om studenten te koppelen aan klussen in de bouw! Hoog tijd voor een bakkie filterkoffie en interview met door onze KnappeKop Josephine!

Let’s go! Wie zijn Isa en Gabriëlle?
Gabriëlle: Ik ben 21 jaar en kom uit het mooiste plekje van het zuiden, namelijk s’-Hertogenbosch. Ik woon nu sinds 3 jaar in Amsterdam. Momenteel zit ik in m’n 3de jaar Commerciële economie met specialisatie Digital Marketing. De droom om een eigen onderneming te starten had ik al vanaf dat ik klein was. Alleen nam ik nooit het initiatief om het echt te doen, tot afgelopen september.

Isa: Ik kom gelukkig niet uit het zuiden, haha, maar ik woon ook al een tijdje in Amsterdam en zit in mijn vierde jaar toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik merk al sinds mijn middelbare schoolperiode dat ik graag de touwtjes in eigen handen heb, het leuk vind om mensen aan te sturen en mijn droom is dan ook was om een eigen onderneming te starten. Zo ben ik binnen mijn opleiding de richting arbeid en organisatie gaan volgen, de minor ondernemerschap gaan volgen en wil ik een master in bedrijfskunde doen.

Hadden jullie, met de kennis van nu, nog steeds voor deze studie gekozen?
Gabriëlle: Commerciële Economie
Met de kennis van nu had ik alsnog voor Commerciële Economie gekozen en zeker voor mijn specialisatie Digital Marketing. In het eerste jaar was de studie erg breed en van alles wat. Maar vanaf mijn tweede jaar werd het steeds specifieker en ben ik ook extra honourship lessen gaan volgen naast mijn studie. Daarnaast biedt de studie veel gelegenheid voor het starten van een eigen onderneming.

Isa: Psychologie
Ik had nog steeds voor dezelfde opleiding gekozen. Dit omdat ik het heel interessant vind hoe het gedrag van mensen tot stand komt en hoe je dit kan veranderen of hoe je de mens kan helpen. Ik vind het altijd al belangrijk om mensen te helpen en dat uit zich dan ook goed tijdens deze studie. Wel miste ik de economische kant tijdens deze studie, dus ben ik de richting arbeid en organisatie psychologie gaan kiezen. Ik ben er achter gekomen dat ik met mijn psychologische kennis en mijn economische kennis verder wil gaan in het bedrijfsleven. Om deze rede vind ik dat ik nog iets meer economische kennis nodig heb dus ben ik van plan een master in bedrijfskunde te gaan doen.

Waarom hebben jullie gekozen voor de minor ondernemerschap?
We hebben beide altijd al het idee in ons achterhoofd om een onderneming te beginnen. Wanneer en hoe wisten we nog niet. Een eigen onderneming trok ons wel aan.

Toen kwam het moment dat we allebei een minor moesten kiezen. We zaten beide al snel over de minor ondernemerschap te denken om al kennis op te doen over het beginnen en onderhouden van een bedrijf. De keuze was snel gemaakt! Deze keuze werd alleen maar makkelijker toen we verhalen van andere studenten hoorden en ons over de minor gingen inlezen. Je kunt niet vroeg genoeg starten met het opdoen van kennis en ervaring over je het starten van een onderneming!

Wat goed! Hoe is uHandy hieruit ontstaan?
Allereerst dachten we dat we een goud idee in handen hadden met een zwembroek die gemaakt was van zon doorlatende stof. Ook zou deze zwembroek dat vervelende en kietelende binnenbroekje niet hebben. Zo zouden mannen bruine boven benen in de zomer hebben en geen kietelend binnen broekje. We hebben dit idee dan ook meerdere keren gepitcht en dachten nog steeds dat het geweldig was. Tot het moment dat we er achter kwamen dat er een patent op deze stof zat en het bijna onmogelijk was om hiermee door te gaan. Zo was ons eerste idee snel van de baan en moesten we zo snel mogelijk met een ander idee komen.

uHandy heeft nog twee andere eigenaren, namelijk Mats en David. We zaten met z’n viertjes om de tafel wat we moesten doen aangezien het zwembroek idee een no-go had gekregen van de verschillende coaches. Al snel kwam Mats met het idee om studenten en aannemers aan elkaar te koppelen door simpele sloop- en bouwerkzaamheden te verrichten. Dit omdat hij dit zelf al in de zomervakantie had gedaan met een paar vrienden. De keuze was snel gemaakt. We gingen er dan meteen mee aan de slag. We werkten ons idee uit om de schakel tussen deze twee partijen te worden en uiteindelijk uit te groeien naar een platform. De studenten en de klussen liepen binnen en na de eerste maand boekten we onze eerste omzet.

“We beginnen een bedrijf in de bouw”. Wat waren de eerste reacties van Family & Friends hierop? Ouders, vrienden en vriendinnen reageerden erg positief toen ze hoorden dat we een eigen onderneming gingen starten! Wel keken ze raar op toen ze hoorde dat het in de bouw was. “Jij in de bouw? Je kan niet eens een spijker in een stuk hout slaan.” zeiden ze. Pas nadat we uitlegden wat het precies voor een bedrijf was en welke taken daarbij kwamen kijken, viel het kwartje. Wij doen vooral alles achter de schermen en maken onze handen zo min mogelijk vuil.

Voor wie geen idee heeft: wat is uHandy?
uHandy is de schakel tussen opdrachtnemers en opdrachtgevers in de bouw. Het doel is om openstaande klussen van aannemers, particulieren en ontwikkelaars op te pakken en uit te laten voeren door opdrachtnemers uit ons bestand.

De opdrachtnemers kunnen zich op zzp basis bij ons inschrijven om kleine simpele bouw- en sloopklussen te klaren. Daarnaast bieden we de studenten een hoger uurloon dan bij de reguliere bijbaantjes en de mogelijkheid om hun overtollige energie kwijt te raken.

Ten tweede bieden we opdrachtgevers de mogelijkheid om jonge, gemotiveerde studenten in te huren voor gemakkelijke klussen en zo hun waardevolle medewerkers te ontlasten en op de lastigere klussen te zetten. De opdrachtnemers worden zo extra “handjes” voor de aannemers.

Zo wil uHandy de enorme vraag in de bouw opvullen.

Gabriëlle & Isa: meer vrouw in de bouw! uhandyWaar liepen / lopen jullie tegenaan met de groei van uHandy?
Aangezien we in de bouwsector opereren, komen er risico’s bij kijken. Wat doen we als iemand een baksteen op z’n voet laat vallen? Wat doen we als iemand een machine van 500 euro kapot maakt? Aangezien dit voor ons ook allemaal nieuw was en we gewoon studenten zijn die met een leuk idee kwamen, hebben we hier enige tijd voor moeten zitten om dit goed uit te zoeken.

Maar wij zijn (gelukkig) studenten met een flink stel hersenen. Dus wisten we dit probleem op te lossen. Zo hebben we besloten dat de opdrachtnemers zzp’ers zijn. Dit houdt in dat de opdrachtnemers zelf verantwoordelijk zijn voor dit soort situaties. De zzp’ers zijn hier dan ook van op de hoogte door middel van onze algemene voorwaarde. Waarbij veiligheid wel altijd een belangrijk aandachtspunt blijft. Dit was het grootste obstakel waar we in het begin tegen aan liepen, maar er zijn natuurlijk altijd factoren die tijdens de groei in de weg zitten. Tot nu toe wisten we alles op te lossen.

De bouwwereld wordt gedomineerd door de man, hoe ervaren jullie dit?
Gabrielle: Naar mijn mening wordt de bouwwereld zeker gedomineerd door mannen. De eerste keer dat Isa en ik verschenen op een bouwplaats werden we ook wel even met een schuin oog aangekeken. Je komt dan ook zelden een vrouwelijke aannemer tegen, hier moet dan ook zeker verandering in komen!

Isa: Aangezien wij de schakel tussen aannemers en opdrachtnemers zijn en dus vooral achter de schermen werken, komen wij niet echt in aanraking in de bouw zelf. Wel heb ik een aantal keer contact op genomen met aannemers om uit te leggen wat wij doen en wie wij zijn. Hieruit merkte ik dat ze vaak positief reageerde als ik vertelde dat uHandy ook onder twee vrouwen wordt geleid. Zo kreeg ik opmerkingen als “Dat hoor je niet vaak, vrouwen in de bouw, maar wat leuk zeg “.

De vraag die we altijd stellen: raad jij het studenten aan om te gaan ondernemen of eerst werkervaring op te doen in loondienst?
Wij raden het studenten zeker aan om te gaan ondernemen en nog meer om de minor ondernemerschap te volgen. Je wordt namelijk in het ‘diepe’ gegooid. Je begint bij 0 en moet zelf kijken hoe je je doelen wilt behalen.

Je leert niet alleen heel veel over ondernemen: dus hoe je bijvoorbeeld je bedrijf goed op de markt zet, welke sales strategieën het best aansluiten op je doelgroep of hoe je om gaat met tegenslagen. Maar ook over jezelf, je komt tijdens dit proces op verschillende manieren er achter waar je goed of slecht in bent. Zo leer je van jezelf hoe je om gaat met tegenslagen of successen en over welke kwaliteiten je beschikt om hier goed mee om te kunnen gaan.

Wel hebben wij gemerkt dat je je 100% moet inzetten voor je eigen onderneming. Wanneer je vertrouwen hebt in je bedrijf en er alles uit wil halen wat er in zit om je doelen te behalen dan gaat het vanzelf. Dus heb jij een idee voor een onderneming en wil jij je 100% hiervoor inzetten? Ga hier mee aan de slag! En doe het nu, je kunt niet vroeg genoeg beginnen.

Tipje van de sluier: wat voor coole dingen kunnen we binnenkort van jullie verwachten?
We zijn sinds enkele weken geleden in zee gegaan met EFFE planning. Samen zijn we bezig met het opzetten van een mooi en gemakkelijk te gebruiken platform. Verder gaan we binnenkort weer aan pitches meedoen om onze naamsbekendheid te vergroten.

Tot slot en lekker cliché, waar staan jullie over 5 jaar?
Hopelijk in het lijstje topvrouwen in de bouw!

 

Stilte voor de Stormbok

Eigen Wijze Wezentjes

Alsnog pitchprijs voor MtW!

Kip met Gouden Eieren Award

Pitchen in De Generator

F*ckUp moment beloond

Succes Vytae na minor

Bruisende coctailbal

De kroonjuwelen getoond

De Ondernemersmarkt (1)

De Ondernemersmarkt (2)

Veilig tegen Relay Attack

Oscars voor 30Sec-winnaars

EXtra spotlight op The Ex

Festivalhit (1)

Festivalhit (2)

Festivalhit (3)

Briefpost in de media

30Seconds of Soul

Mis de trein niet!

Insta versus Linkedin (2)

Prijzen uit de lucht gegrepen

Spot van de Week: Ameví

Vouwtje, bedankt

Insta versus Linkedin

Ondertussen op de filmset

Op de foto met… Tom

Vreemd of framed

Namasté, Crazy Yoga!

Agenda drieklapper

Tropische groene start

Venturing with Yource

Bart verovert de wereld

Lang leve de toekomst

Salesweek verkoopt zich goed

Even de bril opzetten

Zóveel kennis, zóveel boost

Split Second Insta-Pitch

2e-Hands mannen opgelet

Aangiftemarathon van Unit4

Robuust Amsterdam populair

Kubby, tastbaar spel

Pitchen voor kennis

Toepassing gevraagd

Vrouw in de Bouw

Frisse boost op 17 april

Zichtbaar en vindbaar

Verrassingen in Spot

Martin Haring: Ondernemend Analyticus

Spot terug in de spot

Logo, de eerste indruk telt

HvA koopt dubbeldekker

Nieuwe Spot per 1 april

HvA-Shuffly kampioenschap

Blij met echte post

Netwerken is écht werken

Venturing with tweeling

‘Morgen’ begint in Startup Village

Nieuws: Patta coaching

StormBok spaart scooter

Minorenmarkt op 13 maart

Stuckinsteel dóór in GO!-NH

Te koop: Eigen uitstraling

Broodje Kaas gastcolleges

Tipje van de sluier

Promoveren met friends

Prachtige ijsbloemen

Bezoek StartUp Village

En Dennis won (gewoon)

Dennis kan zómaar winnen

Feestelijke kennismaking

De klank van Limóncèllo

Bob met Visma

Global Learning Village

Prototype Party 14 februari

Magic touch van Texel

Stel je eens voor…

Karaoke in spahettiwestern

Beplakt en bezakt

Zorgplicht of HvA-service?

Redactionele ambitie

Karaoke blijkt topsport

Gaan en komen

Shuffly wedstrijdtafels in Floor

Shampoo van de Week

Re-Set Studios live!

Incubation programma ACE

De Grand Finale!

Boeiend succesverhaal

Dansend water

Techniek in schijnwerpers

Toppers en f^ckups

Focussen op 2019!

Mediteren en Shufflen bij HvA

The Voice of HvA

Duurzame sportkleding

MicDrop9: Iedereen digitaal

De minor-Kerstkaart!

Op de foto met…

De toekomst van wonen

Ondernemersmarkt in de Hallen

Spagaat: Otee of Pakt?

Mode domineert 30SEC

Marley’s winnen pitchwedstrijd

KASE gaan als een trein

Prettige Kerst(liedjes)

(Onder-)tussen de bomen

Brug tussen stalling en caravan

Goede wijn behoeft geen…

Kersteditie met CloudCuddle

Fast Fashion protest

Welkom 155 nieuwe volgers

Pitches bij AmsterdamFM

Puzzels zijn uit de kunst

Op de foto met… Sophie

DopeRobes bij KickStarter

Netwerken bij Ajax

Afscheid van Robert

Op de foto met…

Kirsten voor beterschap

De ruwe pracht

Van Spot tot AD

Startups founded by students

Vroeg op met Heineken

Hoe leuk is Ster-reclame?

Spot op parels(1)

Spot op parels(2)

Bier en muziek (parel3)

Badjas niet meer lelijk

HvA Ondernemersregeling

Sales naar eigen wens

1500 Kilo Boost

Electric Studios goes live

Was-in-de-zak

Unit4 Voetbaltoernooi

Boost van HvanA

Trots op eigen Voice

De warmte van Kapusjon

Into the Woods zonder peuken

Onderneem met rust

GoGreen Award 2018

Kijkje in de keuken

Boost geeft extra boost

Sterk, maar samen sterker

GfK steunt minor-startups

AmsterdamFM Pitches

Dé minor voor de héle HvA

Spot in spotlight

De Rode Draad: Nando

De week van de ondernemer

Patta, een verhaal apart

Suzanne is sieraad

Hét pak voor dé vrouw

Verander campus in jouw campus

De parel(s) van Woerden

GO!-NH 2018

Spot-op-het-Spui

Victorie begint met sinasappel

Paps nu ook Babs

Zin om te slopen?

Broodje Kaas en big data

De Rode Draad met Ilias

Pleintje bij BNR

Let it roll

De derde dinsdag

Hi, ik ben Maartje

Even voorstellen, deel2

Kennismaken met concepten

Wat is werk?

Rijke oogst

Team van de week

Minor klaar. Hoe verder?

Kick off and go

Spotbus naar 3FM

(H)eerlijke Chocolade

Digital Society School, proost

De kick van de kickoff

Muziek in en uit minor

Team-van-de-week

Minor Ondernemerschap overboekt

Spott on tour!

Minor voorbij? Hoe verder?

Teamspirit van de week

Knap Concept

Van hier tot Tokyo

Op die fiets

€1000.-cheque, dinerbon én kip

Fuckups groot succes

De mooiste finale

De mooiste designmeubels

Het mooiste shirt

De mooiste plaatjes

Ondernemen is zichbaar zijn

Koekje naar ieders smaak

Smart Deurbel geeft altijd thuis

BMC voor GfK door R&B

Ondertussen in Zandvoort

Ondernemend afstuderen

Gala van 30 Seconds

Spot Spott, het kan nog

Kan kind de was doen?

Dames natuurlijk aan de pil

Pleintje wint bij AmsterdamFM

Next Web Netwerk

Pleintje en Safety6 in finale

KnappeKoppen, Knap! werk

Leerschool

Van onzichtbaar tot stralend

Ondertussen op de filmset

Het netwerk van Promz

Mislukken en tóch winnen

Expositie in Studio HvA

Startupweekend Munster

Moon, tas van de week

Welkom nieuwe lichting

Bruis bruist

Ondertussen op het Pleintje

De kaas en karaokeweek

Swits Soda, het nieuwe fris!

Digital Society School (DSS)

Ondertussen op de radio

DSS komt er aan

Kaarten lijken geschud

Koninklijke ondernemersdag 2018

SPOTT in de media

Nog even terugboosten

Minor 26 al vol geboekt

Te koop: TIJD

Strack professioneel uitgerold

Van Boots tot Boost

Boost Your Business Event

Murat van alle markten thuis

Onobu pakt het anders aan

La Boule na minor dóór

Plastic krijgt 2e leven!

Spott blijft uitnodigend

Cleeve altijd heel dichtbij

Verder afstuderen in stenen

Kuping Gadja, lekka lekka

Nieuwe dag, Het Pakt

Lenie bewaakt fort

Pitch battle AmsterdamFM

Spott 2.0 groeit groter

Netwerkcarrousel

Bitcoins in Kaas

Even naar de specialist…

Wij kiezen voor Rich

Minorenmarkt toppers

De GFK presentaties

Oesterwijf 2.0 wordt ….

Broodje Kaas extra belegd

Spott doorstart met borrel

Dennis is een Topper!

Mooie schoenen van staal

Netwerken in Blackpool

Trots op uitstraling

Ali Baba en de 40 startups

Winnaars in dubio

Van kantine naar Canteen

Blik vooruit via terugblik

45 Nieuwe StartUps

Onderzoek Geeft Kracht

Vlieger gaat niet meer op

Wonderwall in Studio HvA

Planq in Moskou

Team van de week

Voorstelling kan beginnen

Verse StartUp-mix

Hello 25, goodbye 24

Ondernemend dóórgaan?

Desmet vol talent

SMAAK als smaakmaker

Verwarring over pitchfinales

Huis vol schoenen én kip

Bitcoinshype, ook bij minor

HvanA.nl vandaag live

Elevator Pitch finale

De spirit van de Spirit

Kleurrijk de sneeuw in

Het allerbeste voor 2018

Scoren in 2 minuten

Elemnt is vakwerk

Een Vrolijke Kerstkaart

Minoreske events

Het Grote 30Sec-gala

Humor uit bejaardenhuis

Te koop: Topidee

Het grote Oscar Gala

Code groen: Kersttiming

Pizzadoos: bedrukte tijden

Spott zoekt jou!

Uitzending gemist?

Stageplek in succesverhaal

Pitches voor AmsterdamFM

Deelbare ijspret

Sneller hersteld met Ben

Binnenstebuiten plezier

Ga jij mee naar de Editors?

Ondernemersmarkt in Hallen

DateLab levert over de top

Bart is back

Van prop tot top

Nieuw ondernemen 2018

More clicks

Spott in eigen spottlight

Ondernemende filmweken

Investeren in stenen

Het MakersLab

Live Unit4Kaasvoetbal

Opening via Hamerslag

Het drukke bouwduo

Goud voor keerzijde

Geef je collega een boek

Eigen radioprogramma

LoWine verlicht kater

The Voice is back

Heel Holland bakt beter

Nu inschrijven 24StartUp

Netwerk in uitvoering

Sportschool in Ghana

De oplossingsrompers

Design uit oude jeans

Kort en Klein

Blij terug bij af

Laat ‘m maar komen

Weg van die zolderkamer…

Ongelooflijk schoon (1)

Ongelooflijk schoon (2)

Winkel vol ondernemerschap

Het luxe gevoel van vis

Het balletje gaat rollen

100 Weken hulp

Werk aan de winkel

Vriendje altijd om je heen

Feestelijk StartUp Village

Week van de Ondernemer

Magazine in beweging

Per meter snacken

The Power of Color

Prinsheerlijke link

Greg, de man van kaas

Licht via gasbuis

5 Jaar Studio HvA

Feest voor GreenClaim

Groot potentieel

Koninklijke foto’s (2)

Koninklijke uitdaging

Meet the next millionairs

Voorstelling kan beginnen

Professor Entrepreneurship

De gevoelige snaar

Sprookje uit 1001 ideeën

PopUpstore komt er aan

Analyse Me for Everyone

Start (ook) met ACE!

Klaar voor de wonderwall

Pluim voor tuin

Corruptie dwarsboomt hulp

De muziek gaat door

Langs het Comomeer

200 Inschrijvingen…

Laatste aas uitgespeeld

Ying naar Kenia

Team van de week!

Ondernemend afstuderen

Dwest gewoon the best

Avocado met kip

Epoxy toch duurzaam?

Watch out, here I am

Toevoeging doet er toe

Meek maakt het verschil

De grote minorfinale

Bauke for president

Optimaal scootergemak

StartUp Village containerbegrip

Moet je ook naar toe

Tot Roest! Tot Folt!

Mop met spelregels

Belong, langer dan verwacht

Ros, stoere winnaar

Ad nieuw niveau binnen HBO

Monumentale miniaturen

Het grote spreukjesboek

De rode loper rolt uit

Studenten vol in media

Box met fitheid

Volle agenda door minor

Films in uitvoering

Wil jij CP68 runnen?

De tafel van glans

Verkoopmarkt in Roest

Hemelse reclame

De 24 uur van DAS

Amsterdam Venture Studio

Winnaars in eigen licht

Video Studio HvA

Lanceerbasis Studio HvA

Stoer en trots

It’s Launching Partytime

De Hipper helpt

Klappen van de scrape

30 Seconds of Jan

The Bamboo Builders

De oranje loper kan uit

Hulplijn van de Gemeente

Het Attashment

Geen internet? BV Nederland plat

Faalverhalen in Floor

Samenwerkende krachten

HvA makers-mastercolleges

Dwest: kleding met geheim

Sales, tafelvoetbal en kaas

Eigen StartUp Store

Per seconde wijzer

In drie dagen uitverkocht

Pré-incubator in De Plint

Tafelvoetbal Inside

Daily Paper flagship store

Verder op weg helpen

Succes met netwerken

Amsterdams welkom EANet

Qredits plust 30%

Roest for Sale(s)

Lamp van bodemmonsters

Staatt van dienst

Skype niet afstandelijk

Op onderzoek bij GfK

Lekker wakker blijven

Researchproject lectoraat

Rijk netwerk van Rich

BMC, ook GfK gaat er voor

Champagne in karton

De rondleiding

Lenie maakt het leuker

StartUp Village bruist

Badges en schroot

One-minute-pitch

Plantenopvang in Studio

Een bril die scoort

GfK: Daad bij woord

Ansichtkaart uit… Texel

Sport en bier? Ja, Spils

Team(s) van de week

Ondernemen als kookkunst

32 nieuwe ondernemingen

Ad, de ontbrekende schakel

Zwangerschap, diploma, oesters

Uit de schulp kruipen

Fotogenieke afsluiting

Onobu wint Elevator Pitch

Kip met witte tanden

Minor klaar? Hoe verder?

15.000 Waterflessen voor Gambia

Samenwerking HvA-GfK

€1000 in 2 minuten

Leren jas voor apple

Als elke minuut telt…

Afstudeergroep gecertificeerd

Band zonder naam, met gezicht

Kip van de week

Google gecertificeerd

€1000 in 2 minuten

Nieuw: Minorband22

Visleren tas klaar

Fijne Kerst en top 2017!

30 Sec blaast site op!

En hij STAATT!

Olietankers op koers

Plan-B wordt BtoC

Lekkers uit Portugal

No 9 to 5 girl

Het Oscar Gala

Punten in de knip?

Gouden eieren

Bericht uit de Hemel

The Editors

Open Ondernemerschap

Hollands welvaren

Creatieve strategie in beeld

Poeslief en aardig

Launch Hemels G&T

5497!!!

Spagaat afstuderen

No.500-Compilaties&TAART

Lector Ondernemerschap

Verlichte blikvanger

Knappe thuiswinst

Lanceerbasis Studio HvA

Wereldidee wint wereldprijs

E.T.Q.: Pas op file!

Groen, groener, Ynzo

Hemels Bier en Gintonic

Editie 499: Quadrant en MOND-cartoon

Kies voor Regenwater

Mr.Prezident for President

The Everlee Sisters

Tijdelijk uitverkocht

Editie 498-de Storypicture

Van ondergoed tot tuinmeubel

Editie 497!

Broodzak van de week

10 Jaar ondernemend afstuderen

Laat je zien!

Shirt gaat als een trein

Oost West, Michael doet de rest

Portret van een mooi portret

Van bierproef tot proefbier

Hé, geen kaas vandaag!

Frank’s nieuwe speelballen

Supportersclub minor

Teambuildingsbier

Buy One, Give One (BOGO)

In de weer met visleer

De ideale lijn…

MakersLab 2.0

Aanmoedigingsbadge

Kleur bekennen

Onder de loep: Analyse me

Podium voor ondernemend talent

The power of color

Uit de hoogte

Kerst in september

Netwerken met Suus

5 Jaar Floor

Broodje Kaas loopt gesmeerd

Wraps verder uitrollen

Op die fiets

Veelbelovend én bij de tijd

College on Tour: Lifely

FOEL op komst

1e Prototype Party

Ondernemers creëren trends

Teambuilding niet gestrand

Prijzen, spaghetti en valse noten

Hogedrukstart

Te koop: Jongensdroom

Zingende leider

KNMI: Brainstorm op komst

BOGO Bottles naar Gambia

Ondernemend zingen

Op naar 22e editie

Puur afsluiten met Vodka!

De koninklijke route

Iedereen live in Bitterzoet

Elske’s Daddy Days

EANET on tour, naar Moldavië

Sierraad met een luchtje

Digitaal reisadvies

Tussen chocola, ijs en marsepein

Ondertussen op FabCity

Frank’s Alpe du’6

Geen kater, wel Oscar

Op het schild gehezen

Daar heb je Flipper!

SNS presentaties

Ontmoet de kenners!

Héél goed bezig

Brief uit Equador

Uniek Unikado

11e ACE-Summerschool

30 Seconds of Soul

Bitterzoet wordt Bittergoed

Docenten ondernemen

Tickets? Yourtickets!

Zing je businessplan

Backslash jumps around

Snelkookpanweekend

Handsfree veel shoppen

Heb je even 30 seconden?

Eigenwijs op Prijs

Architect van eigen onderneming

Klap meer dan daalder waard

Aan de wandel in FabCity

Maak hotelgasten blijer!

Beplakt en bezakt

Most trendy shop in town

FabCity dagelijks fabulous

Smaakvol en met pit

Proef Rainproof bier

Ondernemen in ‘n onderneming

African Fashion kleurt

Brand maar los

Pistache versus Cearn

FabCity: van golfplaat tot golfkarton

Koningsdag ondernemersdag

Slok op een borrel

UvA Prototype Party

Voetjes van de Floor….

Ondernemen verbindende factor

Don’t YOU Leaf?

Glimmende resultaten

Droom van droomauto’s

Karaoke op wielen

Nog een stukje groen uit de minor

Nieuwbouw Studio HvA

De nieuwe Basch-collectie

Duurzaamheid loont

(peper)Duurzame cheque

ASEA 2016

Spinoza voor gevorderden

Hit’nRun goed bezig

Bodei brand(t) los

Nieuwe targets

We’re nuts

Startupandrunning

DNA profileren loont

Positioneringskaarten

Staan als een huis

Broekje in de branding

Juridisch Spreekuur in het zonnetje

In en rond Studio HvA

Kleur, markt en taal

(B)Eat ID

Melkweg winnaar

It’s BOGO time

Multidisciplinair weekend

Kiss remover…

Prototype Party

Kracht van logo en kleur

Flevolands Beste

Pressure cooking island

Chief Chocolate Officer

Team van de week

Frank was in the house

On the road and go!

1001 Ideeën en weekprijs

Klaar voor Texel

Drummer gezocht

Ondernemend afstuderen

Happie is so happy

Syp krijgt Kip

Onderneem met karaoke

Dreams came True

Badges en Bottles

De Finale!

Cocosnoot smile

Roken voor liefhebbers

Getintofabcity.nl

NUON sponsort ACE

GRIT is Art+Power

TRUUS in Home Living

2deHands’ jongensdroom

Listen to Flavor

Laat naar je kieken

Ondernemers op de radio

Groene taxitransfers

Overviewinterview

Weekteam met Oscar

Veel HvA bij Cees

Oscaravond in gala

(No) Silence in the Studio

Fabrica Portuguesa

Sleutelpositie verzilverd

Kijkt Lenie bezorgd?

In de kijker lopen

Bottles bijna geflest

Freestyle in Dubai

Netwerker in het Hilton

Happie voor happie

Met proppen gooien

En nu de markt op!

Helden van de SNS

Startups in Denemarken

Bananas naar Gambia

De lijst van Sniklaas

Scheerkwast en vaderliefde

Zichtbare meerwaarde

Seal-ed with a kiss

Nog happier met Heppee

Plug and Play energie

BAST scoort in Voice

KAASteam van de week

Message in a bottle

Sobio: winnende soepzaak

Toertocht met nozems

Maak je niet dik

Groeten uit Zaandam

Groene Prototype Party

De smaak te pakken

Cactus loves pickles

YourBnBHost maakt naam

5000-maal dank!!!

Ondertussen in Kiev

Beauty bloggen

Wát een feest!

GreenClaim beste bedrijf

Bitterballenborrel

Zoet Hout kunstsieraad

De Sanne-collectie

BOOON zit en hangt

Het Grote Feest

Lonneke’s dromen

Anouk belicht jou

Calibrero zoekt warmte!

Stemmen met peuken

Michael in Georgië

Planq op de planken

Gerrie’s blijheid

Satéh ajam-Panjang umurnya

‘The 16’ naar Boston

Afstuderen in Vogue

8000 BoGo’s to Go

Kleur spreekt (aan)

Luxe paardjes scoren hoog

ACE-traject collegetour

Fototeam wint takkenprijs

Minorhelden in de krant

Karaoke Awards

Onderneem het Feest!

Badges, beloftes, blijmakers

Ondernemend (verder) studeren

20e Kennismaking!

Hij/zij gelooft in mij

22TracksDJ Vincent komt

5 Jaar Green Claim

ALLEMAAL KOMEN!!!!

Bornbright wint Elevator Pitch

Geen diploma, wél kip

Bijzonder ondernemend jaar

Gots Bamboe

Extra pitchtraining BNR

Spot Andres, the chef

Buddies for life!

Brighton rocks!

€ 1000,= in 2 minuten

Duurzaam succes!

Marielle, ijkpunt voor starters

Afgestudeerd…en dan?

Economie MAKEN

Superkraker Isabelle

Rode loper, ooglap en Oscars

Kat(rol) in de zak

Trots met True

100e klant voor Rody

Підприємництво між

Alleeup! en test…..

Koop op tijd én smart!

Scoren onder hoge druk

Heb je ff 30 seconden?

Tussen vogelsnestje en studiepunt

Ondernemende beeldroman

‘Coolste’, warme werkplek

Feest, pak de agenda!

Let’s twist again

30 Seconds van Jan

Publiekslieveling

10 jaar Karaoke

Eredivisie netwerken

Yourder vindt jou!

Jump around….in Mexico

StartUp community

10e Summerschool

Raven op stoom!

Coaching op afstand

Kleding maakt… de vrouw

Afgestudeerd en dan…

Keen op de Campus

ASOP’15 in Rode Hoed

Boqs op AutoRAI

Futureproof met BMC

Let’s (prototype)Party!

Charmant en stoer

MetMik op de Kaart

Ondernemend mini-dorp

Afgestudeerd en dan…?

Random Record Store Day

Duurzaamheidsprijs

Bestel nú ‘n vraagteken!

Argumenten genoeg

Promzprijs voor Dymphna

Brainstormkracht 10

Bloemrijke dag

Led op kleding

XBox 5K-Tournament

Kaas met SLA!

Bloemen tegen geweld

Proefboringen

Ze komen er aan!

RABO deelt uit….

Afgestudeerd en dan…?

Das voor ASOP

Koffieleuten

Noot in Notedop

Broodje jonge kaas

P(l)aswerk in AD

Nat/koud-droog/warm

Power of logo

Wat is dit nou?

Netwerken geeft kracht

Pure afstudeerder

Het Juridisch Spreekuur

Good food, good story

(Te) Gekke Panty’s

De optimale mix (1)

De optimale mix (2)

Afgestudeerd en dan….?

GRIT=kunst&innovatie

Minorprogramma populair

Huizenprijs stijgt

Afgestudeerd…?

Stage eigen bedrijf

BabyPitch-wormen in media

40 StartUps are… GO!

Karaoke met Japans sausje

Lonesome KOUboy

Het Ondernemerstheater

Van Cruyff naar Messi

IBS goes Canvas!

Afgestudeerd en dan…?

Winnen met kloppend hart

Nog altijd HEPPEE!

Ze waren alle 13 goed!

After Garlic werelwijd succes

Duurzaam verdiende aandacht én prijs

Alle 13 goed….

10 jaar minor Martin

Aardbei als kers op de taart

Van t-shirt tot ambachtelijke worst

10 Jaar minor Ondernemerschap

Bureau Spraakwater

Afgestudeerd en dan…?

Tim verzorgt de juiste match

Win met jouw winterfoto!

The Grand Final

The grit to be part of GRIT

CityPose gekiekt

Animerende levensgenieter Jan

Nieuw Jaar, nieuw gezicht

Goed voor haar en hun

Ondertussen op filmset (3-slot)

Alex van Heeswijk? Of Meester Cees?

Michelle studeert af op de fiets

Kerstbroodje mét……?

Value Proposition Design

Ondertussen op de filmset (2)

Omhoogtuinieren

Martijn doet gewoon alles

Als ik 1x met de bel bel….

Eva Hukshorn jongleert

Ondertussen op de filmset

Afstuderen op het strand…..

In en uit de kunst

HvA in Oekraïne

Nieuw! Het StartUp Magazine

30 Sec’s of Circus Jan

Wakker idee: Stay Awesome

Circus Jan, de videoclip

Ondernemen als vechtsport

Bloemlezing

Home is where gin is

Sinterklaas op rozen

Rode/groene waarheid

Aanstekelijke energie

Kledingwens op maat

Onderneem in Fashion

Go Green Award

Groot Ondernemersdebat

Pilot-Prototype-Party

Streelpaneel

Studio Imprenditore

Knoest moest even óm

Nieuw gezicht ACEmag

Five staat voor beter

De nieuwe ballen

Mo to Move

Healthy ondernemen

Oorbaar idee

Social media is topsport

The power of color

Gemengde bedrijvigheid

Juridisch Spreekuur

Muziek, brood en kaas

Hou’ en Trouw

5 jaar Bizz in Buzz

Studenten Prent

LinkedIn-carrousel

Muziek in zelfbeeld

Tegelzetter aan de slag

Mr. Prezident goes America

Bas Logistics

Laurens toont ballen

ING-prijs Flexkamer

Wormen en vliegen

Ondernemen izzz…

Groeten uit Texel

Brands met verhaal

Ondernemen met ballen

Afstuderen eigen bedrijf

Van de tekentafel

18e minor van start

Terugblik studiejaar

Van Boef wint (weer)

Worst met een verhaal

Buddies for life

De Kip óf het Ei?

Incubate or not?

Finale Elevator Pitch

HBO-Ondernemerschap 3.2

Met Trots dóór!

Visitez Paul á vélo

Happy voor HEPPEE!

Ukraine aan de Amstel

ACE Summerschool

Bijgelicht: Klique

Zonovergoten nieuws

One-day-shop 12 juni

FIER is één

Fier viert feest

Magic Circus Jan

Afgestudeerd en dan …?

Indesctructible idea

Student Challenge!

Regio Business Netwerk

Bril op, petje af

Promz veelbelovend

Digi paspop mannequin

Kanen bij de Campus

Ondernemers-FLOOR

Wèl varen, géén boot

Afstuderen met 'n luchtje

SNAPPTHIS wint snelkookpa​n!

Plenty plantjes in Planty

Druk op de ketel

Rob begon "voor zich zelf"

Entrepreneurship Day

Noëlle rocks

Museumstraat Oost

Solderen en bewateren

Locken=veilig sporten

30 Secs Filmweken

One-man-band

Startupday zoekt jou!

Fleurige bloemlezing

Taartpunt en puntmuts

Vóór, dóór en mèt spierballen

Seeds of Matter

Keen versus Healey

Ik ben ondernemer

Afgestudeerd en dan …?

Amsterdamsche Worstenmannen

Succes Rwanda-actie

Tempus gaat door!

Topsegment lingerie

Figtory to Victory

TicketSwap wint ASOP

E-Day Bedrijvenmarkt

Simplicity4you (& me?)

Fangirls op Koningsdag

Effect van Broeikas

Wie is wie? C'est moi!

10 april: ASOP 2014

Hoge – & borrelnoten

Afgestudeerd en dan …?

Entrepreneurship Day

Bubble bump ballen

Kindsoldaat raakt jury

Cordaid>HvA>Rwanda

Hooggeëerd publiek!!!

Olympia-trainees presenteren zich

Tegenslag? Of kans? (2)

Tegenslag of kans?

Rik´s rockin' business

Kinderagenda helpt kids

Fruitig, kruidig Vlesje

Beeldige placemat

Met Bottled niet geflest

Pleinzi(ch)t

Het wij-gevoel

Uit de Kunst

Iets al te letterlijk

Afgestudeerd en dan….?

Hoog in Google

Jongensdroom

The power of color

Ondernemerscafe

Topsport èn ondernemen

2e Leven in de Gloria!

BMC? PBS? WBS?

Student ondernemer van Amsterdam

Texel kroon op werk

Karaokekoning geveld

Grit met bijzondere pit

Docent van het jaar? van Couwelaar!

Afgestudeerd en dan….?

Minor 17 GO!!!

Businessplan òf BMC

‘t Nieuwe kennismaken

Ondernemende dag

55 Nieuwe bedrijven

Superdeal MyStudybook

Elian lanceert Minute

Super, Mario!!!

Test Knowmads afgerond

Luierconcept overtuigt

New Born, no shit!

Dubbel quadrant

Rebecca aangenaam verrast

Afstuderen met bier

Alumni Onderzoek

Mag het iets meer zijn?

MiaSella Primabella!

ACE Buddy for life

Creatieven verzamelen!!

Pitch a Little Wish

020Hotspot//ROXAN

Branding ondernemerscafé

De wet van Lenie in 2014

Elevator Pitch no joke

Afgestudeerd en dan….?

Nieuwjaarsvoornemen

"Gewoon" de beste!

Verrassende winnaars

Sleutelen en afstuderen

020Hotspot//Maxim

Terugblik

Netwerk Op-stelten

020//Hotshot for all

Appartementen-veiling

Duurzaamheid in 2014

CPO: Eigen droomhuis

Eigen bedrijf afstuderen

Studeren en eigen bedrijf

Marlous beste van 2013!

Diepvries festivalbandje

Leerschool voor leer

020Hotspot//Martijn

Circus Jan is in het land

Je veilig(st)e plekje

45 Kerstkadotips

Succesvol… en dan?

Netwerken in pan

Passion story ACE

Take&Send-a-card

Alstroemeria's spreken

GrapeJuice is tòch wijn

Afgestudeerd en dan…?

Charlotte spot Tom

Chikung+Mind fullness

Afvalbak van afval

Wie inspireert wie?

Global Entrepreneurship week

Zeg het met bloemen

Mediagekte rond delen treinkaartjes (1)

SlamFM trein-actie! (2)

Hoe reageert de NS (3)

G-Lock maakt Politie blij

Een gezellige graaiboel

Afgestudeerd en dan…?

020Hotspot//Roxan

BOL.com winnaars

Academische Club en hout zagen….

Wilhelmus & karma

LED the sun shine in

020Hotspot//Yasmin

Tempus-subsidie ACE

Leadershipprogram social entrepreneurship

Afgestudeerd en dan…?

Qredits geld(t) voor jou

Jongste voetbalmakelaar

Charlotte#Quinta

Get in the ring

Eigenwijs op Reis

Bouw Netwerken

Rutger en Meester Cees

Bezoek uit Benin

Sophie bindt en verbindt

Afgestudeerd en dan?

Jump-a-round

020 Hotspot//Lennart

020Hotspot//Asal

Bio Patat-Plantage

Vijgen-netwerk-prestatie

Topklas ondernemen

HJS in Studio HvA

Hello Crazy Dolly

Première docu minor

The Power of Color

Golfen met voet gaat goed

Bumby tegen zere kont

Mystudybook.nl up and running!

020Hotspot//Rodney

Broodje Kaas is lekker

Afstudeerrichting Ondernemerschap

Studio Netwerkontbijt

Hotshot op Hotspot

Kick off Olympia

Wiebelen op Debbie

Studentondernemer 2013

Early adapter

PBS-WBS bouwtekening

Kunnen of móeten?

Veelstemmigheid UvA

Postzegel niet nodig

Netwerkgala voor Jobs

Martin in NOS op 3

Ondernemen is ook plannen

175 StartUps van start

Even inzoomen

Karaoke is ondernemend

Stage in eigen bedrijf

Zomervoorbereidingen

Teamspirit

In HET echt verbonden

ACE als opdrachtgever

Afstudeer-Quadrant

Arie is broer van student

Raamspraak wint Grootspraak

Ontdekpakket ontdekt

Mr.Prezident wint kip

Headlight op Hatlight

Variaté met Circus Jan

Als muziek in de oren

Documentaire bijna af!

Olympia gediplomeerd!

Onderneem Summerschool!

30 Seconds of F(r)ame

HBO-traject Olympia afgerond!

Bedrijfsgroei in crisistijd

Onderneem Summerschool!

Afgestudeerd en dan….?

StudioStore vooral kinderpret

Thuiswerken straf….

Hennep verboden weldaad

Inspireren en dialoog

Elevator Pitch no jokin'

Minorbedrijven vallen op

Eén hand vrij!

July: Passie!

"Eigenwijs op reis" wint

People can change

Minor Filmweken

LEDwerken

Expeditie Berlijn!

Out of the SaveBox

Afgestudeerd en dan…?

Entrepreneurship day 2013

Crowdfunding

Turkije=Ondernemen

Spontane Pomotour

Turkije, land van ondernemers

Bloemrijke Hemelvaart

Proto Quadrant

ACE Venture Lab op Science Park

Kunst Quadrant

Studio Store DOOR!!!

Cees Pakt Leeuw

Onder de hamer….

Keen Scoble Googleglass

Eva weet haar weg

Zuurstof uit Almere!

Quadrant storyteller

Afgestudeerd en dan…?

Veel bekijks verwacht

Ondernemende top-tip

Meester Cees Pakt fans

Robert Benninga garandeert 100% Brainactivity

16 to Turkye live in Studio

A.v.H.i.p.v.H.v.A.

Fly Bags op AmsterdamFM

Studio HvA FM

Weet wie de MOL is

Afgestudeerd en dan…?

Inschrijven Studenten ondernemersprijs

Eye hoort er bij

Ondernemende snelkookpan

Kwadrant of quadrant?

Magie van Alstroemeria

Lot uit (netwerk)loterij

Meester Cees voor 538

Vergunning ingetrokken

Afgestudeerd en dan…?

www.wk2014gadget.nl

Witte Kerst met Paas

Foto-quadrant

Help! Crowdcoaching

Clip kan veel beter

Entrepreneurshipday 22 mei

Cheese! (klik)

Inbreker verleidt volk

(baby)Olifant in porseleinkast

Meesterclip in Studio

Hole in two

Business in Almere

Broodje Kaas met Bram

Het Pakt Koninklijk uit

Goed-doel-ondernemen

Zo lek als een zeef

Sander Hoogendoorn promoveert

Succes door verandering

Interactief uitgelicht

Maaike wint RABOprijs

Huishoudelijk sierraad

Enthousiast klagen

Studio Konings'Store

Regio Business Dagen

Fun2Buy Voorjaarskriebels

Netwerker vangt meer

Afgestudeerd en dan….?

Druk is goed

Texel blijkt Tessel

In the mood protest

Karaoke=ondernemen

Gekleurde bril….

Als kids maar zoet zijn

Michèle geeft visitekaartje af

Spread the word

ASVA & ondernemers

Een briefje van 250

250kg mee naar Texel

250e Concept

250 Kick off-ideeën

250e ACE afstudeerder

Tevreden durfal

Kimberley Weisul te gast bij ACE

Winnaars UvA-Pitch

Kick off met de buurt

22Tracks no.1 in UK

CHEESE !!!

Units

Afgestudeerd en dan….?

Meet the winners!

Gouden E(i)lian

Vier de (Sei)zoenen

Afstudeerpresentaties

Even na-Gritten

Valorisatie miljoenen toegekend!

Finale Elevator Pitch

Afgestudeerd en dan….?

Gouden clubidee

Stage in eigen onderneming

Grit is (te) gek

Kids kleuren Studio HvA

22 januari Elevatorpitch Bitterzoet

Nieuwe ondernemende kansen

Waterdicht concept

One-Day-Studio-Store

Grit=Art&Ondernemen

The16 to Turkey

Vrolijk Kerstfeest!

Sexy puincontainer wint

Spons blijkt daktuin….

Fruitige badparels

Hupsakee, dat is de Marechaussee!

Afgestudeerd en dan….?

30 Seconds of Sales

Weck-potten-bakkerij

Spreukjesland

London Calling

Gritproject 18-19-20 jan.

Sociaal ondernemen

Code GROEN

Studentenbedrijven zijn innovatief

Tegen 't zere been

Jordi: Het Nieuwe Licht

(Luxa-)Flexwerken

Eten, drinken en dansen

Klaas blijkt Sint

Netwerken in Eindhoven

Wasmachines

Introducing: Sanne

Schets Easydrawink

MONDsterscore Oranje

…. Turkije!

Afgestudeerd en dan….?

30 Seconds of Sales

Aktie zit wel snor

Bloempieten

Digitaal eten in Irak

De "S" is in de maand

Jan bezoekt Studio

29/11 Sint-Pannenkoek

Van China naar Baklava

Bluez&Ralph rete strak

Plein Thinking

Olympia Trainees maken droomstart!

The16 naar Turkije!

Onderbroekenhumor

Wrap-the-Gift pakt uit

Danny vecht zich naar diploma

Ondernemen kun je leren

15 november 13:00 premiere "Ondernemen is Bluezzz"

Bloemlezing+FAQ

Fashion is Bluezzz

Inschrijven Gritproject!

Salestraining afgerond

Hé mees, een papegaai!

Triple Helix en Floris V

De Groene Spons

Uit de kunst

Proto-Pies

Cycloop in Studio HvA

Extra veel Broodjes Kaas

HouseCheck aan de bak

Het stuiterende en het ontstoken been

Is het een spel? Ja/Nee

Wit? Zwart? Allebei

Greenclaim in het nieuws

Kantelstoel gelanceerd

Een dag uit het leven van YES WE CANTEEN

Studentenbedrijven hebben positief effect op economie!

De Taal van Kleur

Vidness naar Fitness

Buitengewoon Briljenz!

He's got the bluezzz

Smile, power en inzicht

De ondernemer is op tijd

De 5 P's van ACE

Jocadeau sociaal

Broodje Bram

ExtremeSportsCamera.nl

Patronen uitgestippeld

Nieuw ondernemen in Berlijn

cartoon van de week

Netwerken op woonbeurs

Ondernemen is BLUEZZZ!

Ten voeten uit

Eigen tuintje voor kids

Art Beat Quartet

Bäcker leert van bakker

Fenny ligt wakker

Met samengeknepen billen

Blending Amsterdam

Guido let op je huis

10 Jaar CvO-HAN

Wilhelmus-Karaoke

49 StartUps are GO!

Blij met een ei

Succes buitenmeubilair

De 5 P's van ACE

Playmobil picnic

Studio HvA nu echt open

Opgenaaid

MeisterBäckerBrot-test

Je brood verdienen

Stage in eigen bedrijf

Foodtrends 2012

Feestelijk & uitnodigend

Studio HvA puilt uit

BreakingOut Studio HvA

(Niet) Blij met meubels

Design Thinking

Pieke Abelman opent eigen restaurant

1e Inschrijving KvK

Schoon roken….

25 onder de zon

Texel: Energie&Synergie

Ondernemend zangtalent

Texel (h)erkent Olympia

Fieke Meindertsma studenten-ondernemer 2012

Een feestmuts op

Art&Business Weekend

185 Studenten van start

22Tracks Hi(t)story

Olympia gaat voor Goud

Vliegen

Pleasurements in the picture

Het leven is een pannenkoek

Sales praktijk & theorie

VU studente wint RABObank/ACE Summerschool Ondernemerschap 2012

Elk nadeel heb z'n voordeel

Marlous in Moskow

Vrolijke voorspellingen

Samen leuker dan alleen

Marlous op Oekraïne-TV

Marlous in Kiev

Studieselectie.nl wint EP

Kip met Gouden Ei

Terug op school

Charlotte in de Spits

Winst voor HvA

Uitgekookt Snelkookp(l)an

Oranje Marlous on tour

Het kan lopen

Marlous was er bij…

Oranjedagboek Marlous

Verhuisdozen staan klaar

Beatles terug op dakterras

Ready to go!

Fangirls in Telegraaf

Oh, op die fiets

De verschutting

Ondernemen is keuzes maken

Donald wint 50.000 euro

Wrap-a-gift in media

Bikepad groeibriljant

Special minor ondernemerschap

Trophy Wives klaar voor vertrek!

Summerschool

Bikepad in Foliafinale

Liefde bloeit in Bloeivaas

ACE Oranje gadget

Trophy Wives naar EK

ACE, Máxima en Erik

ArtBox uit de kunst

Mond19 wint in Almere

Gezamenlijke launche

Accreditatie Minor

Dubbele winst

Denktank

Winners!

Vakjury kiest voor vis

De Oscarwinnaars

Maxima bij ACE

Haarscheurtjes

‘…, You can do it’

Zeer Belabberde Speech

Down to Urban Night

Bye bye Duintjer

Somalier wordt Keniaan

Vrouw en raadsel

Coccolo loves mama's

Entrepreneurship Day op 15 mei!

Baby boom

Like your deal

Kansen pakken, maar welke?

Daar gaan we dan!

Bikepad naar London!

Eet meer vis

hotpants @ thenextweb

Spread the word

Storyboard art

Crowdfunding is hot

Win 50.000 startkapitaal

New Ambition Day

1e HBO-trainees Ondernemerschap

Design & Afval

Studeren.com online

Frisse blik van Onym

Kantoor is geen kantoor

Relatiedagen in Venray

Naam Studio HvA feit!

Kunstknipoog

30 SECS of SALES

NH Horecabeurs

With a little help…

Kiezen valt niet mee

Franchise ondernemers

StartUp Heroes

Thuisafgehaald.nl

Kritische reflectie

Ondernemen met hennep

(Ge-)Weldadig product?

Tussen Goud en Platina

Kleurenwaaiers….

Pas op! Alstroemeria's

Beetje ons, beetje ACE

Miljoenen (in) M&M's

Netwerken is…. zoveel!

Waterbommetje…..

Oranje Trophy pubquiz

Hoewel…. Vakantie?

Televisie kriebels

Record verpulverd

Big Bad Wolf

MKB (nog) niet overtuigd

Geuren en Kleuren (2)

New Ambition day

300 Kleurrijke Bedrijven

24 uur getrouwd genoeg

Vookom afkijken in handomdraai

Startupweekend HvA medewerkers

Minor in geuren…

… en kleuren

Tête de la Course

Kleurrijke Media Minor

Het Nieuwe Netwerken (2)

Maaike danst in Sloten

Ondernemen in de VS

China en Endemol

Scoren!

Sportieve Senioren

Europe: you loose

Het Nieuwe Netwerken

Elev8Media live!

Marlous Off Road

Zaagmans

Wel klanten geen handel

Droomkans voor Betul

Business Canvas Model

Dierproeven gaan door

Kleding voor Plafond

MOND28 de ideale mix

Miriam Notten La Red

De wereld draait door

Beurse Voorjaarstips

Business models in Asia

DuDS-Fashion to go

Accreditatie

Thee is troep

Starterscase

Trophy Wives Feest!

60 uur Texel

IJssentiment

nonfear of failure

Eskimo's

Kwetsbare muzikanten

KICK OUT UvA

Chinese Numbers

Off-gekickt

(Over-)Enthousiasme!

Ongehoord!

(Fr)uitknijpen wint!

Eet méér (gratis) fruit

Oranje Trophy Marlous

Elevator Pitch Online

WHELO wint Elevator Pitch

Onderbroek in plafond

TaxiTablet Whelo

Trial & Error

Kip met gouden eieren

ACE: De Musical

The China16 – deel 2

Het leven van MOND38

Einde goedkoop China

Zomerwinter

Hobby wordt werk

De V Red wint Oscar

MONDgroep van de week: 23

Stage in eigen bedrijf

Zonne energie FabLab Arnhem

Ondernemen zonder horoscoop

Doelen stellen

25 januari Elevatorpitch Bitterzoet

Shanghai: het nieuwe centrum van Oost-Azië?

What can we learn from China?

12 januari Oscaruitreiking Studio K

Op naar 2012!

Zakelijke Kerstkaart

Kerstmuseum

17 VU-wetenschappers en ondernemerschap

Gezocht: Doemdenker

Ondernemersdebat

Wereldtijd

Netwerken in de keuken

Oeps!

ACE op Estlandse TV

Beste winkel van Haarlem

Frankie Trendy Den

Jan Terlouw-prijs

Knowmads

Webwinkeltip

Symposium Bedrijfsovername

China: Global Leader in Entrepreneurship

Groot ondernemersdebat

30 Seconds of Sales

Kleuter naar de universiteit?

Koopje?

Prijsvraag acemag december

Dropout

Re-ticket innovator 2011

16 Students to China

December feestmaand

Groener gras

Lamineren en Sorteren

Het schone ijs

Doorgaan

Mijn wielerhelden

Food Porn

HvA Ondernemersland?

Toch cadeautjes

Marathonbaan

Kotteren en boren

Hoe groot word jij?

Niemand belt ons….

Oranje avontuur

De Reddertjes

Varend Feesten

Business marathon

3 Day Startup

Problem solving in Bodo

Video: Dutch Serial Entrepreneur

Krantenkop: Iso4You

Netwerken in eigen buurt

Chinees spreken

Breaking Out 17/11

Sleutelpositie minor Ondernemerschap

AAuw!! M'n fikke!

Netwerken? Pfff…

Smullers gevraagd

Het rode gevaar

Wild idee wordt succes

Heftige relatie

Hangjongeren

De rode loper

1 jaar Studio Zwenk

Kleur bekennen

Prijsvraag november

Scheitern soll man akzeptieren

Breinkaarten

super-hyper-altijd-geweldig-goed-enthousiast :)

Joop finalist in Beijing

Hallo, ja met mij!….

5 november KvK Startersdag

Wie helpt mijn Mac?

Teamspirit

Gevaarlijke tijd

Spirit

Geld nodig?

DoMiBo = Netwerken

Pastinaken mijn hapje?

Nostalgie nieuwe trend

Per ongeluk zwanger

Ons kantoor

Betul Voice of Turkey

3350 Bossen bloemen

Uit je BEDx voor TEDx

Start niets unieks

Betere tijden

Vriezen, of dooien

Keuze voor minor simpel: Ondernemen!

Plek voor nieuw ondernemerschap?

Bermmonument Priscilla

Het teftef syndroom

Portemonnee en vazen in de aanslag!

Halbe Zijlstra krijgt Boerenkool cadeau

Jobs: Geest geniaal, maar jas was versleten

Urenregistratie? voor ondernemer?

The Bee Hive Game!

Hoe simpel kan het zijn?

Op hoge hakken naar de twee grootste sportevenementen in 2012

Prijsvraag Talkingfrench

Shoppen zonder geld de trend?

Ik kom in een kort rokje

Rondje Noordkaap – Rondje van de zaak

5 Startup fouten

#Doeeensnormaalman

Een beetje uit de hand gelopen hobby

Reinventing university

Mijn behoedzame gedachte

YES WE CAN jump

Hype wordt HYPE!

Ondernemen is doorzetten

Afstuderen in Salsa

Winckel 213 in première!

"Whose crazy idea is it anyway"

11-11-11 Dag van de Duurzaamheid: heb jij een duurzaam ondernemersplan?!

AceMag nieuwe stijl

Lady Chaos, yes we canteen….

Apply now: 3 Day Startup Amsterdam!

Lennart Nijgh en ik we hebben een picnic

Groeten uit Shanghai

Marijke van der Linden is talking French

Netwerkborrel: Hoy es viernes

Studenten bouwen voor studenten

Kaart uit Texel

Enthousiaste (proto-) types

Ondernemende studenten zoeken gat in de markt

Prijs

Met de deur in huis vallen

Mark Bothof studentenondernemer 2011

Waar is het feestje? Daar is het feestje!

165 studenten starten met de nieuwe minor

Amsterdam Center for Entrepeneurship

Interview met winnaar Ralph in bitterzoet WC

3D dock wint!

Droomdebuut fangirls bij FC Utrecht

Kip met gouden eieren

Blijven genieten van ACEMAG

Finale 29 juni!

Gouden ei voor…?

Theevreden?

Collectie presentatie bij FC Utrecht

Faouzi steelt de show

Green claim

Astroemeria's en zweetdruppels

ACE wint European Entreprise Award!

Minor Ondernemerschap = FOAM en Stedelijk onder één dak

Ondernemersmarkt druk bezocht!

Studenten geven kleur

Geweldig inspirerende introductiedagen!

StartUp Magazine