Veelgestelde vragen
en antwoorden
Hoe zit het met dat percentage in mijn teambox?
Aan elke assignment hangt een bepaald gewicht, dat varieert tussen de 1 en 10 procent. Elke (eerste) tegel die je van een assignment toevoegt, zorgt voor een score. Als je alle opdrachten toegevoegd hebt, zal het 'voortgangspercentage' op 100 uitkomen. Dat zegt inderdaad niets over de kwaliteit van het werk.
Hoe kan ik mijn teksten beter vormgeven?
Behalve de gebruikelijke tussenkoppen, kun je in elke tegel ook kolommen maken. Gebruik daarvoor [ one_half ] en sluit af met [ /one_half]. [ one_third] en zelfs [ one_quarter] werken ook.
Wat kan ik nog meer doen om alles uit het portfolio te halen?
(1) door je tegels te geotaggen met een lokatie, dan verschijnen ze ook op de kaart. (2) door meer aandacht aan de opmaak van een tegel te besteden met tussenkoppen, juist gesneden afbeeldingen e.d. (3) door de volgorde van de tegels te veranderen met de 'canvas order' waarde.
Hoe kan ik een portfolio krijgen?
Door een team te formeren op of na Texel, daarna worden alle portfolio sites aangemaakt. Zit je inmiddels wel in een team, zorg dan dat je dat per e-mail doorgeeft. We werken de lijst (en daarmee de toegang tot de site) om de paar dagen bij, dus niet elke dag.
Ik wil graag een Youtube video op mijn portfolio, heb je daar wat voor?
Je kunt van alle grootste media sites gewoon de url van het filmpje plakken in de WP editor, dan wordt deze embedded. Voor andere websites zijn we nog een embed-optie aan het ontwikkelen.
Mijn team geeft een foutmelding 'no intro found'. Hoe lost ik dat op?
Door een intro aan te maken op je portfolio. De afbeelding die je daar instelt, wordt op de homepage getoond. Je kunt ook nog een korte tag-line meegeven.