Lenie Verwijs

Wie ben ik?

Wie ben ik en wat doe/deed ik.

Ik ben jullie docent finance en fiscaal recht. Ik coach afstudeerders bij de HvA.

Ik heb een financieel/ fiscaal adviesbureau (low budget). Daarin worden boekhoudingen en allerlei soorten aangiften verzorgd. Ook begeleid ik o.a. starters, jonge ondernemingen, herstarters en uittredende ondernemers.

Sinds 2007  werk ik voor de HvA als docent.

In 2009 tot februari 2014  heb ik samen met een aantal enthousiastelingen  de Stichting Starters Case opgericht, waarvan ik enige jaren directeur ben geweest.

Enkele projecten:

In 2006 heb ik het digitaal declareren bedacht, in 2008 heb ik  Zorg rondom Overlijden (Monuta en Yarden) opgezet, momenteel ben ik bezig met enkele ondernemers met  nieuwe zorgconcepten voor  zorginstellingen en een  GRATIS datingsite voor 70plus.
Mijn eerste bedrijf ( een administratiekantoor momenteel 2 vestigingen en 50 medewerkers) startte ik met een partner op mijn 18de. Na 7 jaar wilde ik wat rust en ging weer in loondienst, CFO bij een schoonmaakbedrijf (15 jr) Door privéomstandigheden begon ik op mijn 40 ste wederom een eigen bedrijf en gaf  les op Instituut Esthetica.
Na een tragische periode waarin ik mijzelf omschoolde tot verpleegkundige ging ik op mijn 45ste wederom in loondienst als  crisis- en verandermanager (bij bedrijven die in zwaar weer zaten)  en later CFO. Ik heb een flink deel van mijn leven in hotels doorgebracht.
Ik heb gewerkt in de facilitaire dienstverlening, financiële dienstverlening, inkoop, bij een woningbouwcooperatie, bouwbedrijven, ziekenhuizen enz, enz.

Op mijn 51ste begon ik wederom door een nieuwe fase in mijn leven  aan een eigen bedrijf.

Voor vragen kunnen jullie me bereiken op de HvA, (donderdag of op afspraak), email: No-nonsens@planet.nl, of 0624833149, 0320255044.
Lenie