Jan Scholte

Wie ben ik?

 

De ervaringen van het opzetten van een eigen bedrijf, het produceren van films en commercials die ik heb neem ik allemaal mee in mijn coachings en lessen. Betreffende coaching over positionering, visuele branding, en campagnes mogen alle teams de gehele minor bij me komen voor een consult. Bel/app me voor een afspraak op woensdag of donderdag. Dat kan in de Studio maar kan ook op een andere inspirerende lunch plek! 06 21 15 71 20

Sinds 1993 heb ik mijn eigen  film bedrijf.  Tot 2007 maakte ik daarmee speelfilms en commercials. Dat was heel spannend, inspirerend, waanzinnig en rijkmakend. Een paar jaar geleden ben ik meer inhoudelijke producties gaan maken,  die dichter bij mijn eigen interesses liggen. Dat zijn documentaires, bedrijfsfilms, portretten.

In  2008 heb ik een “positionerings week”   voor de minor ondernemerschap opgezet.  “30 Seconds of Sales”.  Hierin leer je in een “crashcourse”  van een week  een eigen commercial te maken voor je eigen bedrijf. Om de kracht van beelden in te zetten voor betere sales.  Je gaat weer uitzoeken wat je kernwaarden zijn, en hoe je die visueel  verleidend gaat vormgeven. Het belangrijkst daarbij is een weergaloos goed idee. Van concept, script, storyboard tot productieboek, film montage en oplevering.  Doel is dat je de naamsbekendheid en de omzet vergroot.  Het is een pittige week als je het goed doet. Een week waarna je nooit meer normaal naar een commercial zult kijken. Je bent een maker geworden, een kenner, een producent.

Je eindresultaat,  je eigen commercial,  kun je inzetten op alle mogelijke media en gaan we samen met de vakjury bekijken tijdens het ” Grand Gala du ACE” in de bioscoop.

“prepare, shoot, sell!”

 mail jan!