Dymphna Snijders Blok

Wie ben ik?

Als coach, trainer en docent bij de minor ondernemerschap werk ik met veel plezier en energie om ondernemers te stimuleren en begeleiden het beste uit zichzelf te halen. Voor de minor organiseer ik een aantal evenementen en ben ik samen met Alex verantwoordelijk voor het vakgebied Netwerken. Daarnaast ben ik DYP expert. Ben je SIP? Dan kom je naar DYP..

In 2013 heb ik mijn eigen onderneming BlokXii opgezet. BlokXii maakt notitieblokken van 100% nederlands hout die een leven lang meegaan voor de particuliere en zakelijke markt. We hebben in 2014 de publieksprijs op de Promzbeurs gewonnen en liggen in diverse winkels in Nederland en België. In 2016 heb ik het idee overgedragen aan partners en ben ik aan een volgend project begonnen – een baby 🙂 Nu Sol al weer wat groter is, doe ik een master onderwijskunde en ben ik bezig met een nieuwe ondernemersdroom.

Mijn interesses en expertise liggen o.a. bij crowdfunding, sociaal ondernemerschap, consumentenmarkt, nieuwe businessmodellen, (financieel) inzicht creëren, strategisch denken, netwerken, groothandel- en retailkanalen, horeca en toerisme. Ik ben van nature enthousiast en werk graag samen met harde werkers en gedreven ondernemers.

Extra interesse: Als er teams zijn met een dip… kom naar Dyp! Ik help jouw team in 1,5 uur uit de dip. Of het nu gaat over moeizame samenwerking, communicatie, teleurstellingen, demotivatie of andere dips… ik garandeer je nieuwe energie en nieuwe inzichten waarmee jullie weer verder gaan. Ben je Sip, kom naar Dyp.

Ik ben te bereiken via d.snijders.blok@hva.nl en 06 330 45 451

nl.linkedin.com/in/dymphnasnijdersblok/

Een greep uit de bedrijven die ik tijdens de minor met veel plezier heb mogen coachen:

noa-amsterdam.com
atelierdesfemmes.com
back2basicspk.nl
www.six30.nl
demolitionroom.nl
getghanamoving.com

genderrevealshop.nl
kingswearbracelets.com
kapusjon.nl
www.wolff-jewellery.com

 

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw ideeen. Tot binnenkort!