Geen pagina gevonden voor het weergeven van nieuwsitems

Team van de week!

Het team van de week voor deze week is een flinke. Ruim tachtig man sterk. Terwijl voor de meeste teams de eindresultaten tegen het licht aan gehouden worden, beloon ik namens de totale redactie van het StartUp-Magazine (me-myself-and-I) alle deelnemers aan deze 23e editie met een badge. Het foto-overzicht vind je onder The best of StartUpMagazine. 

Er waren nog een zestal teams niet aan bod gekomen als team-van-de-week. Voor sommigen zijn de resultaten ook nog niet zo tastbaar en komt het einde van de minorperiode te vroeg. Dat kan. In de flexibele uitloop van de minor Ondernemerschap is daarin voorzien.
Voor al die teams die de eindresultaten nog moeten bijschaven of moeten rondbreien komt deze pluim wellicht als een positieve steun in de rug. Zo is ie in ieder geval wel bedoeld.

Blik terug

Voor velen begint de blik terug letterlijk en figuurlijk met Texelse Skuumkoppen. Texel bezorgde gelukkig niet iedereen een kater want in week 3 van de minor waren er 29 teams geformeerd. Tijdens de eerste Prototype Party presenteerden zij de eerste proefresultaten en werden liefst 8 ideeën daaruit beloond met een ‘groot potieel-badge’. In de loop van de minor werden de resultaten alleen nog maar tastbaarder. Dat hebben we veelvuldig kunnen zien, voelen, proeven en vooral ook kunnen lezen. Mooi.

Media-aandacht genoeg

Meerdere teams scoorden met hun nieuwe en vooral vernieuwende concepten niet alleen in ons StartUp Magazine maar wisten ook andere media te prikkelen. Van Folia tot Het Parool en van AT5 tot Radio 538 tot zelfs de Belgische krant Het Nieuwsblad aan toe maakten verslag van minorproducten. Er werd duidelijk op veel niveau’s gepraat over onze groep nieuwe ondernemers.

Trots? Als een pauw!

Natuurlijk ben ik trots op al die resultaten. Zoveel nieuwe gespreksstof. Zelden vielen er stiltes.
Jullie – studenten van de 23e minor Ondernemerschap – verdienen het daarom dat ik jullie een extra compliment maak. Vandaar deze extra badge. Jullie zijn voor mij (en al mijn redactieleden!) daarom deze week terecht allemaal team-van-de-week. Proficiat.

Felicitaties aan de teams die de voldoendes binnen hebben en succes voor de teams die nog met de afronding van de minor bezig zijn. Fijne zomer allemaal! Ik meld mij weer met een nieuwe serie spannende weekberichten in de laatste week van augustus in aanloop naar de aankomende 24e minor Ondernemerschap.

Groet namens de redactie: Alex van Heeswijk