Geen pagina gevonden voor het weergeven van nieuwsitems

Langs het Comomeer

Hoe leuk is het om aan de oevers van het Comomeer dit StartUp Magazine voor jullie te maken. Nog net niet met de voeten bengelend in het water. Jan Scholte is al aan het zwemmen (zie foto onder). Welkom op de teamdag van de minor Ondernemerschap. Wij evalueren de afgelopen 23e en kijken vooruit naar de 24e minor Ondernemerschap.

Het team van coaches en docenten van de minor Ondernemerschap blikt ook terug én bereidt zich voor op de aankomende 24e minor Ondernemerschap. Ze doen dat bij Como & Co aan het Comomeer bij Noordwijkerhout. Het restaurant werd 3 jaar geleden opgezet vanuit de minor door Luuk van Dam.

Teamdag aanloop naar vakantie

Fijn is het om jullie reacties van de afgelopen minor op een rijtje te zetten. Dank voor jullie input. Wat vonden jullie als ondernemende studenten van het minorprogramma? Wat kan er beter?
Alle cijfers zijn door Rutger op een rijtje gezet en ik zie aan het stoom uit de oren van Ynzo van Zanten dat hij al klaar is voor de kickoff-weken in september voor de aankomende minorstudenten.
Mooi.

Voor aankomende 24e minor staat het programma klaar. Staan de 200 studenten ook te trappelen. Ik hoop het.

Namens het hele team wens ik jullie allemaal een heerlijke vakantie toe. Ik moet nu weer terug naar mijn vergadering, want Rutger begint weer. Minorstudenten van de afgelopen 23e minor Ondernemerschap danken we voor de inzet afgelopen maanden en wensen we een succesvolle voortgang van de studie toe.
Voot de aankomende groep: Wij staan klaar voor jullie.

Ik moet nu echt terug naar de meeting….

 

Groet, Alex van Heeswijk