Geen pagina gevonden voor het weergeven van nieuwsitems

Epoxy toch duurzaam?

De luxe tafelbouwers Kolk, Kemp & Polder kregen afgelopen donderdag uit handen van duurzaamheidsgoeroe Ynzo van Zanten de GoGreen Award inclusief de cheque €500,=. Opmerkelijk, epoxylak doet menig wereldverbeteraar gruwen. KK&P belooft echter de chemische middelen in de lak met 50% te reduceren. Verbeter de wereld: halveer het kwade!

Om het ‘halveren’ te benadrukken had hoofd van de jury Ynzo ditmaal ook maar de helft van zijn groene pak aan. De afwijkende donkere broek onder zijn groene jasje – vergelijk met foto onder – benadrukte de keuze van de jury.

GoGreen Award

De GoGreen Award wordt halfjaarlijks uitgereikt aan het minorteam dat zich ondernemend het meeste inzet voor het groener maken van de economie. Samen met twee andere ondernemers binnen het coachingsteam van de minor Ondernemerschap (Jan Scholte, filmer en Krisja Abelman, coaching&meditation) stort hij de groene pot vol tot € 1000,= en verdeelt hij dat over de beste kandidaten uit de minor. Deze ronde dus maar één winnaar en die mag dit halve briefje van 1000 (“ja, 50% is maar 50%”) besteden om hun beloft waar te maken.

Team Kolk, Kemp & Polder, van harte gefeliciteerd en succes met jullie groene stap in de goede richting.