Geen pagina gevonden voor het weergeven van nieuwsitems

200 Inschrijvingen…

De computer die de nieuwe inschrijvingen moest registreren draaide overuren. Nieuwe ondernemende studenten logden massaal in voor de aankomende 24e minor Ondernemerschap. Ook de 20 beschikbare externe plekken waren zo vergeven. “Als we er in september totaal 150 hebben vind ik het prima.” lacht teamleider Rutger Siebenga breeduit.

Er zijn toch ook maar 150 plekken beschikbaar voor de aankomende minor Ondernemerschap?
”Ja, maar we houden altijd ietsje speling.” legt Rutger uit, “en we gaan er van uit dat er wat studenten zullen zijn die afhaken.”
Nooit eerder sloeg de teller zo positief uit in zo’n kort tijdsbestand. En ook de inschrijvingen voor de 20 externe plekken waren snel gevuld. Studenten van andere hogescholen willen steeds vaker een minorperiode in Amsterdam volgen. Een half jaartje Hogeschool van Amsterdam gaat er dan wel in. De minor Ondernemerschap is dan een populaire en dus gewilde mogelijkheid.
“Dat kun je wel zeggen,” reageert Rutger die sinds september 2016 de minor Ondernemerschap leidt.”en we hebben nu zelfs een flinke wachtlijst voor die externe studenten.”

Oproep aan ingeschreven studenten: Kom je wel of niet?

Als je voor jezelf al helder hebt dat je eerst een stage gaat lopen en/of een periode later (februari) wilt aansluiten, meld het dan op tijd bij Rutger. Voor de wachtenden kan dat fijn zijn. Fluitend de zomer in.

StartUp Magazine

Je mag als nieuwe minorstudent(e) meteen even

Op naar de 24 minor Ondernemerschap én de 12e jaargang van het wekelijkse StartUp Magazine.